Fakidőlések miatt riasztották a tűzoltókat éjjel

2013. augusztus 10. 11:07

Országszerte összesen 22 alkalommal riasztották a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit szombatra virradóra, főként fakidőlések és ágleszakadások miatt – mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője szombat délelőtt.

2013. augusztus 10. 11:07

Hajdu Márton beszámolója szerint elsősorban a fővárosban, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében kellett kisebb káresemények miatt kivonulniuk, személyi sérülésről nem érkezett bejelentés. Hozzátette: a szakemberek számolnak azzal, hogy a nap folyamán még érkeznek hozzájuk bejelentések az éjszakai erős szél által okozott kisebb károkról. 

 
Ferenczi Norbert, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: Budapesten 9 esetben riasztották munkatársaikat. Ezek közül kiemelte, hogy a Budakeszi úton egy fa kidőlt, és egy órán keresztül eltorlaszolta az út mindkét sávját.
 
Hajdu Márton szombat délelőtt azzal egészítette ki a fővárosi adatokat, hogy leszakadt ágak, ablakkárok miatt további húsz bejelentés érkezett a délelőtti órákban a katasztrófavédelemhez Budapesten.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!