Csányi feljelenti Lázár Jánost

2013. augusztus 13. 13:03

Feljelenti Lázárt Jánost és személyiségi jogi pert is indít ellene Csányi Sándor. Az OTP-vezér ugyanakkor továbbra sem kommentálja a fideszes politikus kijelentéseit.

2013. augusztus 13. 13:03

Büntetőfeljelentést tesz Lázár János ellen Csányi Sándor, egyben polgári pert is indít az államtitkár kijelentései miatt – közölte az OTP sajtófőnöke a NOL megkeresésére. Lázár János hétfőn egy sajtótájékoztatón az ország legnagyobb uzsorásának nevezte az OTP-vezért, és azt is mondta, hogy Csányi a devizahitelesektől megszerzett milliárdjain páváskodik. A sajtófőnök közölte ugyanakkor azt is, hogy Csányi Sándor sem most, sem a jövőben nem fogja kommentálni Lázár János azon kijelentéseit, amik az üzletembert érintik.

Mivel az uzsora Magyarországon bűncselekmény, ezért Lázár gyakorlatilag bűncselekmény elkövetésével vádolta meg Csányit, ami kimeríti a rágalmazás és a becsületsértés tényállását. 

Összesen 373 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2013. augusztus 14. 05:08
Csányi Elvtárs! Maga meg fog nyerni egy pört,kap egy papirost, ami annyit fog érni, mint a Bajnai ügyében hozott ítéletek, papírja lesz a becsületéről, melyre bőven felfért,hogy családok ezreit tette tönkre s devizahitellel.Amikor megsértették, tudott országos ügyet keríteni belőle, de sunyin hallgatott, amikor emberek tömegeit verték át a hibás áruval.Mért nem világosította fel a lakosságot a devizaalapú hitel veszélyeiről? Kicsit sem bántja a lelkiismerete?Ön rettentően meggazdagodott, nem zavarja, hogy másokat nyomorba döntött?
ballada
2013. augusztus 14. 01:22
Csányi könnyen henceg keménykedik ,még a bőre alatt is pénz van .De azért Lázárt se féltem ,az árnyékától nem ijed meg,nem ijedős fajta....hát igen van akinek támasza a sok pénz ,de van akinek a tudása.:D
Soma
2013. augusztus 14. 01:10
Nem irigylem a bírót.....
gudmen
2013. augusztus 13. 20:15
a dunántulon van olyan hely ahol megvette a még müködö gazdaságot..eldozeroltatta, milliárdos támogatást felnyalta..és egy év mulva az utolso tégláig elbontotta...durvább pusztitást végez ez a faszi mint egy hidrogénbomba.. gondolom most arra játszik a joember..amit a tesco tulajdonosa is josol, hogy néhány éven belül az élelmiszerárak drasztikusan emelkedni fognak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!