Antonescu: Szánalmasak Băsescu kijelentései

2013. augusztus 13. 14:38

A Romániában kormányzó Szociálliberális Szövetség liberális társelnöke szerint nincs szükség keresztes hadjáratra Budapest ellen, Băsescut pedig csak önös érdekek hajtják.

2013. augusztus 13. 14:38

Nincs szükség keresztes hadjáratra Budapest ellen – jelentette ki Crin Antonescu, a Romániában kormányzó Szociálliberális Szövetség (USL) liberális társelnöke, az USL államfőjelöltje kedden, szánalmasnak nevezve Traian Băsescu államfő Magyarországgal kapcsolatos hétfői kijelentéseit.

Antonescu rendkívüli sajtóértekezletén úgy vélekedett: Băsescu önös érdekei miatt „bátorította” eddig azt, hogy a magyarországi politikusok – az otthoni voksolás közeledtével – „választási lőtérré” alakítsák Erdélyt, és most szintén önös megfontolásokból akar vezető szerepet vállalni Budapest „rendreutasításában”.

Ha csak minimális felelősséget is érzünk Románia hosszú távú érdekei iránt, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a külpolitikát a választási küzdelem eszközévé tegyük” – jelentette ki Crin Antonescu.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. augusztus 13. 18:19
Az szerintem is kicsit erős volt,hogy Budapestet majd megleckéztetik.Azon egy picit meglepődtem én is.
HSL
2013. augusztus 13. 18:06
pávatánc...
Monkey4you
2013. augusztus 13. 16:03
Baszóskuh menjen a levesbe! Jó marhaleves lesz belöle a fajtájának!!!
Maddox
2013. augusztus 13. 15:52
„Következetes és felháborítóan románellenes viselkedése” miatt elvenné Tőkés Lászlótól a Románia Csillaga érdemrendet Crin Antonescu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke. A kitüntetést a forradalomban betöltött szerepéért kapta. Még le se írtam, milyen gyorsan forog a román szélkakas, már pörgött is kettőt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!