A Hír24 főszerkesztője az Origónál folytatja

2013. augusztus 12. 15:38

Kövesdi Péter, a Hír24 főszerkesztője az Origo sportrovatát vezeti majd szeptembertől.

2013. augusztus 12. 15:38

Kövesdi Péter, aki júniusig a Hír24 főszerkesztőjeként dolgozott, szeptembertől az Origónál folytatja: a sportrovatot fogja vezetni ‒ írja a Kreatív Online. A Független Hírügynökséget megalapító Kövesdi korábban a Sláger Rádióban, a TV2-nél és az RTL Klubnál is dolgozott vezető hírszerkesztőként. Televíziós pályája az MTV Egyenleg című műsorában kezdődött.

Tulajdonképpen gyerekkori álmom vált valóra, amikor Gazda Albert, az Origo főszerkesztője megkérdezte, érdekelne-e a sportrovat vezetése? Az életem mindig a sport körül forgott: én magam is kajakoztam, vívtam, de nem voltam túl tehetséges. Azt mondanám: egész életemben aktívan figyeltem a sportot. Az egyik legnagyobb szakmai élményem volt, hogy a Független Hírügynökséget tudósíthattam a pekingi olimpiáról” ‒ mondta a Kreatív Onlinenak Kövesdi Péter.

A Kövesdivel együtt hétfős sportrovat korábbi vezetője, Bordás Gábor előrelép a ranglétrán: felelős szerkesztőként folytatja. Gazda Albert, az Origo főszerkesztője a lapnak elmondta: a Forbes magyar kiadásához távozó korábbi gazdasági rovatvezető, Galambos Márton utódját még keresik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2013. augusztus 15. 22:12
Nem mindegy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!