Szilvásy-ügy: A Fidesz kezdeményezi a nemzetbiztonsági bizottság összehívását

2013. július 10. 10:46

Az eddigi baloldali reakciók miatt a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezi a Fidesz a 2040-ig titkosított Szilvásy-per iratanyagának megismerésére.

2013. július 10. 10:46

A testület három kormánypárti képviselője az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának összehívását kezdeményezi hétfőre a sajtóhírek alapján 2040-ig titkosított per iratanyagának megismerésére. Erről Kocsis Máté, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke beszélt.

A képviselő példátlannak nevezte, hogy Gyurcsány Ferenc nyilatkozatában a bírót fenyegette bukással, míg a baloldal más szereplői az ügyeszeknek üzengettek burkoltan. Kocsis Máté szerint ezek a „szélsőséges és veszélyes reakciók” teszik indokolttá a nemzetbiztonsági bizottság összehívását. „Ezek a reakciók ugyanis maffiahálózatokra emlékeztetnek” – fogalmazott.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tatka46
2013. július 10. 13:37
Ki ha nem Gyurcsány ismeri az ügyet, ez az egész bohócság, hol adnak 2 évet hazaárulásra, kémkedésre? Tappert az igazságot nem bátorság kimondani hanem kötelesség.Maffia kormány a mienk.( pardon a fideszé)
Horst_Tappert
2013. július 10. 11:23
"a Fidesz mindennél jobban hasonlít egy maffiahálózatra" Akkor ti Nagyon Bátor Emberek vagytok, hogy ilyen nyíltan ki meritek ezt mondani....
lastres
2013. július 10. 11:15
Mátéka, a Fidesz mindennél jobban hasonlít egy maffiahálózatra, és nem csak a reakciói...
Antigoné
2013. július 10. 11:15
Nagyon helyes. Ismerjék csak meg a részleteket, és hozzák nyilvánosságra, amit lehet, ami nem minősül államtitoknak. Kíváncsi vagyok, utána mi lesz a ballib reakció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!