Jávor Benedek blogja után nyomoz a rendőrség

2013. július 10. 11:09

Az Együtt 2014-PM politikusának blogján megjelent névtelen levél után nyomoz a rendőrség – írja a NOL. A levél az országos zöldhatóság munkáját ismertette, ugyanakkor az ügyészség a levélben megfogalmazott állításokat nem vizsgálja.

2013. július 10. 11:09

A rendőrség nyomozást indított ismeretlen tettes ellen egy névtelen levél miatt, amely Jávor Benedek országgyűlési képviselő blogján jelent meg – írja a NOL. A rendőrség azt szeretné kideríteni, ki szivárogtatta ki a levelet. A levél belsős forrásokat felhasználva részletezte a zöldhatóság munkáját, rámutatva az új főfelügyelő Tolnainé Szatmári Katalin áldoktori címére illetve a hatóság körüli korrupciós ügyekre.

A levél alapján az ombudsman és az adatvédelmi hatóság már vizsgálódik a zöldhatóság körül, az ügyészség azonban – annak ellenére, hogy hivatalból nyomozást kellett volna indítania – nem folytat eljárást. 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2013. július 10. 13:47
"Szakmailag elismert vezetői repültek, hogy helyükre egyik napról a másikra fura szerzetek lépjenek." Ezt ismerjük a szakértelem csak a liberális haladó gondolkodók kiváltsága!
Secnir
2013. július 10. 12:55
tehát ha jól értem, titkok kiszivárogtatása miatt nyomoznak a szivárogtató után. kérdem én: az, hogy valakinek áldoktorija van, az titok? és az állami felügyeleti szerveknek még meg is kell védeni?
pierre bayle
2013. július 10. 12:44
Engem ma nem lehet kihozni a sodromból ilyenekkel olyan jókedvem van: ma kaptam levelet, hogy január óta 13 ezerrel csökkent a gázdíjam. Ennyiért bármit elhiszek mondjuk szíjjártónak.
pedroamigo
2013. július 10. 12:30
Megmondta Pocak Kötsén: mindannyian a csilliárdos nyugger kezében vannak. Ő meg tudja a dolgát. Polt elvti is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!