Fidesz: Csaknem Görögország sorsára jutottunk

2013. július 17. 14:50

A Gyurcsány-Bajnai-szövetség szélsőséges gazdaságpolitikája csaknem Görögország sorsára juttatta Magyarországot – így kommentálta Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő, hogy a szocialista Tukacs István szerint Orbán Viktor kormányfő valótlanságokat állított a gazdaság állapotáról a nagyköveti értekezleten.

2013. július 17. 14:50

Az MSZP-s képviselő szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, az államadósság valójában növekszik, és fontos beruházások maradnak el. Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött reagálásában azt írta: a szocialisták hazudoznak a gazdaság állapotáról, és elvitatják a magyar emberek teljesítményét.

A Gyurcsány-Bajnai-szövetség szélsőséges gazdaságpolitikája csaknem abba az örvénybe húzta hazánkat, amelyben Görögország mai napig fuldoklik” – fogalmazott közleményében a Fidesz szóvivője. Megjegyezte: Görögországban ma is ezrek tüntetnek a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió által diktált megszorítások és leépítések ellen, az államadósság és a munkanélküliség nő, és a mai napig a családok, a munkavállalók húzzák mindig a rövidebbet.

Ezzel ellentétben Magyarország – mióta az emberek „elzavarták azokat, akik tönkretették az országot” – a saját lábára állt, egyre több területen egyre jobban teljesít – jelentette ki Selmeczi Gabriella.

Közölte: az ország pénzügyileg stabil, az államadósság csökken, nő a foglalkoztatottak száma, rekord alacsony az infláció, így a fizetések és a nyugdíjak tartják értéküket. Hozzáfűzte, hogy a megélhetést a rezsicsökkentés, a családi adórendszer, valamint a béremelési és az otthonteremtési programok is segítik.

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. július 18. 15:53
http://href.hu/x/ki5o
Toportyán tiszteletes
2013. július 18. 08:42
Frissíteni kell a birka agyakat,kérdés benyalják-e ujra meg ujra,főleg ilyen 3 év után?
liberálzöld.
2013. július 18. 00:28
Tovább drágul a benzin A szerdai 4 forint után pénteken további 2 forinttal emeli a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol, a gázolaj ára nem változik. Az emeléssel a benzin ára 423-424 forintra nő, a gázolaj átlagára 422-423 forint marad. A múlt héten a gázolaj és a benzin ára kétszer is nőtt, mindkettő összességében 8 forinttal.
hümmögő
2013. július 17. 22:03
Gabika! Ebben van egy kis baj! " Görögországban ma is ezrek tüntetnek a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió által diktált megszorítások és leépítések ellen, az államadósság és a munkanélküliség nő, és a mai napig a családok, a munkavállalók húzzák mindig a rövidebbet." Az államadósság nőtt az elmúlt 3 év alatt és hol van már a MANYUP pénz! Már az sem segített ezen! A BKV is leépít, ráadásul ha nem lenne a közmunka program 300000 fővel, akkor hol tartanánk és még el is felejtettem a 10 évre beígért egy millát! Nálunk is a családok húzzák a legrövidebbet, mert mindent áthárítottak és át is fognak, ráadásul elvettétek a nettó 18000 adójóváírást! Emeltétek az ÁFA-t és mindent! Egy dolgot csökkentettetek a rezsit, ami persze most körülbelül annyi, vagy több, mint 2010-ben! Hm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!