Fidesz: A baloldalon csak káros alkuk születhetnek

2013. július 16. 17:24

A Fidesz szerint a baloldali politikusok „zárt ajtók mögötti sumákolása” nem ad választ az embereket érintő kérdésekre, és ilyen körülmények között Magyarország számára csak káros alku születhet.

2013. július 16. 17:24

A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója így reagált sajtótájékoztatón Mesterházy Attila MSZP-elnök és Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetőjének keddi egyeztetésére. Kocsis Máté szerint az embereknek nem elvekre, jelöltállítási szempontokra, vagy senki által nem megismerhető egyeztetési alapdokumentumokra van szükségük. Kifogásolta, hogy a politikusok nem adtak választ arra, Mesterházy Attila belement-e abba, hogy Bajnai Gordon eltörölje a rezsicsökkentést. Hajlandóak lennének-e megtartani a kormány által elindított pedagógusbér-emelési programot – tett föl egy másik kérdést, majd úgy folytatta: mekkorára növelnék az adót: 20, 30, 32, 40 vagy 48 százalékosra?

Kocsis Máté arra is választ várt, az MSZP elnöke rábólintott-e a családi adókedvezmény elvetésére, valamint arra is, mit terveznek a minimálbérrel vagy a magyar kisvállalkozások adókedvezményeivel. „Jönnének-e vissza a multik és az offshore-lovagok?” – kérdezte. Kocsis Máté kínkeservesnek nevezte Mesterházy Attila és Bajnai Gordon „alkudozását”, amelynek célja szerinte a politikusok hataloméhségének kielégítése. „Sok jót nem jelent a magyar emberek számára, ha azok alkudoznak egymással a hatalomért, akik egyszer már tönkretették az országot” – fogalmazott.

Közölte: Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, Mesterházy Attila és Bajnai Gordon az idén egyetlen kérdésben értett egyet, Szilvásy György ügyében. Kocsis Máté szerint ez azt bizonyítja, „hogy a múlt koalíciója még működik”, hiszen azonnal összezárnak, ha a közös múlt zűrös ügyeinek feltárásáról van szó. A Fidesz kommunikációs igazgatója időhúzásnak nevezte a keddi egyeztetést, amelynek során szerinte a szervezetek közötti komoly érdekkülönbségeket nem sikerült feloldani.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2013. július 16. 20:02
Igazuk van, de ezekkel foglalkozni se nagyon érdemes, akkora balfasz az MSZP meg az összes klónja. Ahol egy Mesterházy a legvonzóbb, ott mit várunk? :D Istenem, soha ne legyen jobb ellenzéke a Fidesznek! :D
Ouroboros
2013. július 16. 18:47
Ezt a szintet már képtelenség szavakkal leírni. http://catholicphoenix.com/wp-content/uploads/2011/05/jesus-facepalm.jpg
Toportyán tiszteletes
2013. július 16. 18:40
Ezek az agyhalált lábon hordók mindig magukról beszélnek,fejleszthetne már magyar gyógyszergyár erre a kórra valami olyan kapszulát ami nem gurul el folyton,akkor talán átmenne végre a tudatukon,tőlük balra már senki nincs.Persze ha törzsi sámánagysebész miatt ennyire sötétek arra már nem lesz soha kapszula!
flyb
2013. július 16. 18:22
A vízfejű Mátéka nagyot akart mondani, de csak baromságokat tudott hangoztatni. Jobban tette volna, ha hallgat. Ez a kíváncsiság ára, inkább menjen a kis jobbágy nyalni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!