Az MSZP szerint a kormány nyáron is vegzálja a családokat

2013. július 13. 16:03

Az MSZP szerint a kormány a nyári szünidő alatt is folyamatosan „vegzálja” a családokat család- és gyermekellenes intézkedéseivel.

2013. július 13. 16:03

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP elnökségi tagja szombaton az MTI-nek kifejtette: a családok júniusban kaptak levelet arról, hogy a megszokottnál jóval korábban, július 31-éig kell a szülőknek csekken befizetniük az állami tulajdonú Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello) számlájára a tankönyvcsomagok árát. Emlékeztetett: eddig jellemzően augusztus végén, illetve szeptember elején kellett fizetni az átvett tankönyvekért. A köznevelési államtitkárság június végén arra szólította fel a Kellót, hogy július 31-éről augusztus 15-ére módosítsa a könyvek árának kiegyenlítéséhez megküldött csekkek befizetési határidejét.

A szocialista politikus kiemelte: a határidő meghosszabbításáról ugyanakkor a családok semmilyen hivatalos értesítést nem kaptak. Bangóné Borbély Ildikó beszélt arról is: a Kello nem kötött szerződést az idén a cafeteria-szolgáltatókkal, így a jövő évi tankönyvek vásárlásakor valószínűleg nem tudják a szülők felhasználni a munkáltatójuktól kapott tankönyvvásárlási utalványokat.

A szocialista politikus szerint a családok azt érezhetik, hogy „minden nap rúg még egyet beléjük a kormány”.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. július 14. 06:59
BBI -- idióta!
atila68
2013. július 13. 23:04
Részlet Bangóné Borbély Ildikó életrajzából: Férjemmel 19 éve élek boldog házasságban. Három gyermekünk van, Fanni és Rebeka 10 évesek, Csabika 7 éves. Tehát Bangóné Borbély Ildikó és férje akivel 19 éve él boldog házasságban történetesen haszonélvezője a Fidesz-KDNP kabinet minden nagycsaládosokat segítő adózással kapcsolatos intézkedésének, ahogy a beiskolázással, és gyermekétkeztetéssel kapcsolatosaknak is.
flyb
2013. július 13. 22:55
Ehhez csak a fidesznek van tehetsége.
atila68
2013. július 13. 19:52
"nem tudják a szülők felhasználni a munkáltatójuktól kapott tankönyvvásárlási utalványokat" Azért nem tudják, mert a cafetéria keretén beül nincs(!) tankönyvvásárlási utalvány. Rühellem mikor nyáron is hazugságokkal vegzál az MSZP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!