Schmuck Andor csak az összefogás miatt kereste fel Bajnait

2013. június 15. 09:22

A Szocdemek elnöke Árok Kornéllal együtt azért kereste meg Bajnai Gordont, hogy elmondja neki, mennyire fontos a közös összefogás. Bár nincsenek személyes ambíciói, ha rajta múlna, azon nyomban elvillamosoznának a Jókai utcába, Attilához. Bajnai megnyugtatta.

2013. június 15. 09:22

– Szervusz, Gordon!

– Szia, üdvözöllek!

– Igazából csak azért szeretnék most nagy tisztelettel zavarni, hogy... 

– Igen...

– ... az lenne nagyon jó, és igazából én most csak ezért jöttem, hogy kifejezzem azt, hogy nagyon fontos az együttműködés, és abban bízunk, hogy a demokratikus erők összefognak. Ehhez azt a javaslatot tenném, hogyha a gáton lehetett 24 óra alatt egységet kovácsolni, akkor kovácsoljunk egységet a baloldalon, demokratikus oldalon is. Ha gondolod, akkor akár úgy is, hogy (...) nyugdíjasok, akiket éppen búcsúztatunk, mentek kirándulni, hogy menjünk át a Jókaiba az Attilához, és ott kezdjük meg a tárgyalásokat, mert nagyon fontosak lenne minél előbb. Én erre szeretnélek téged kérni, hogy minél előbb, és minél jobban, és félreértés ne essék, nekem – hál' Istennek, hisz' erről már beszéltünk – semmilyen személyes ambícióm nincs ebben a dologban, viszont nagyon fontos, hogy legyen összefogás, és ha gondolod, a négyes-hatoson – van villamosjegyem is – menjünk át a Jókai utcába, és kezdjük el akár most is az egyeztetést!

– Villamosjegyem nekem is van, nem ezen múlik. A másik, az összefogás, hát ebben, azt hiszem egyetértünk, hogy összefogásra van szükség. Olyannyira, hogy ma egyeztem meg az Attilával, hogy jövő héten elkezdjük a tárgyalásokat...

– Ez nagyon jó hír! Nagyon jó hír!

– ... úgyhogy nincs szükség a Jókai utcába menni. De én úgy tudtam, hogy ti egy önálló párt vagytok, úgyhogy nem értem, miért a Jókai utcába akartok menni.

– Azért, merthogy, azért, mert a legfontosabb az, hogy a két vezető, akik hiszen ti vagytok, mi csak ebben a dologban segíteni tudunk az összefogás érdekében, minekünk ilyen szempontból nincsen... Én nagyon örülök, hogyha lesz összefogás, mert a legkevesebb, és a választópolgárok számára a legfontosabb most az, hogy végre látszódjék az, hogy nem személyes ambíciók, hanem érték alapú, és nem érdek alapú összefogás legyen, és akkor én nagyon köszönöm, ez egy nagyon megnyugtató hír.

– Teljes mértékben egyetértünk, és el kell kezdeni a tárgyalásokat.

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2013. június 16. 18:39
Schmuck Andor csak az összefogás miatt kereste fel Bajnait Mi másért? Megkérte a kezét...
sagramor
2013. június 15. 11:41
aztakurva, itt egy olyan mondat nem volt, ahol rendjén lett volna az alany, az állítmány, vagy a tárgy. egy értelmes gondolat verbális kifejtésére is képtelen ez a két balek. Isten óvja ezektől Magyarországot!
Antigoné
2013. június 15. 10:09
Nagy akarásnak besz.rás a vége - mondogatta szegény édesapám.
Berecskereki
2013. június 15. 09:35
:DDDDDDDDDD Kár, hogy nem elénekelve mondta el gordonka kisérettel. http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_25_nem-vicc-ime-schmuck-andor-playback-eneklos-kampanyvideoja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!