Demján felháborodott hangvételű levelet írt Orbánnak

2013. június 29. 14:41

Demján Sándor az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség nevében levelet írt Orbán Viktornak, melyben arra kéri a miniszterelnököt, gondolja meg a takarékszövetkezetek kormányzat által történő átszervezését – írja az Origo.

2013. június 29. 14:41

Az Origo úgy értesült, Demján Sándor, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnöke levelet írt Orbán Viktornak, melyben a takarékszövetkezeti rendszer átszervezését elfogadhatatlannak nevezi. A levél egy nappal a takarékszövetkezeti integrációról szóló törvény elfogadása előtt lett kiküldve a miniszterelnöknek, de láthatóan nem sok haszna volt.

Demjén a levél szerint sérelmezi, hogy előzetes egyeztetés nélkül, rendkívüli sürgősségi tárgyalással lett a törvényjavaslat előterjesztve. Az OTSZ vezetője azt is elfogadhatatlannak tartotta, hogy a kormánybiztos péntek este hívta össze konzultációra a takarékszövetkezeti vezetőket, melyet aztán hétfő reggel meg is tartottak. Mint Demjén írja, ezen az egyeztetésen viszont érdemi információt nem lehetett megtudni. Demján szerint elfogadhatatlan a Takarékbankban a takarékszövetkezetek többségi pozíciójának megszüntetése, de az is, hogy a kisebbségi pozíciót sem használhatják ezután szabadon.

A levelet megkapta Rogán Antal, Németh Lászlóné és Varga Mihály is, a törvényt viszont így is megszavazták június 27-én, csütörtökön.

(Fotó: Origo.hu)

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
messze
2013. június 30. 12:03
Meglopják a tolvajt... :-))
basatu
2013. június 30. 11:53
Russzúl cselekedtek,azonnal elkellett volna adni a szövetkezetek minden vagyonát valami külföldi mágnásnak,így legalább megnehezítette volna orbán tolvaj bandájának a szövetkezetek vagyonának ellopását!Londeonban egy pillanat alatt eladhatták volna!
kjkj945
2013. június 30. 07:17
http://www.szentkoronaradio.com/files/zsid%C3%B3%20bank%C3%A1rok.jpg http://zionistterror-inhungary.blogspot.hu/2010/08/augusztus-10-feltunoen-hianyos-zsidok.html
Békafa őrnagy
2013. június 30. 02:55
Az izraeli nagykövet férje a budapesti Leumi fiók élén Fura. http://www.vg.hu/gazdasag/az-izraeli-nagykovet-ferje-a-budapesti-leumi-fiok-elen-56872 http://www.pszaf.hu/bal_menu/hatarozatok/hitelintezeti_hatarozatok/I-PJ-16-2005_594.html http://www.origo.hu/archivum/20091217-nyugdijba-vonul-a-pszaf-foigazgatohelyettese-schiffer-peter.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!