Orbán Tarlóst ugratta a buszon

2013. május 02. 15:33

Orbán visszaszerezne a külföldiektől egyes budapesti ingatlanokat. Ha Tarlósék benyújtanak ilyen törvényjavaslatot, akkor Orbán csinál nekik egyet.

2013. május 02. 15:33

Április 30-án átadták Budapesten az új Mercedes-Benz Citaro buszokat, a busz első útján Orbán Viktor és Tarlós István is az újságírókkal utazott. Orbán viccelődve szállt fel, „Jegyeket igazolványokat kérjük előkészíteni” – mondta, majd jegylyukasztás után megjegyezte: „Akinek nincs ilyenje, szálljon le”. Tarlós pedig amiatt aggódott, hogy „mit fog írni a Magyar Narancs”.

A miniszterelnök a főpolgármestert többször is ugratta, a rendőri felvezetés miatt lassú útjuk során például megkérdezte: „István! Ez amit most tapasztalunk, ez a főváros átlagos közlekedési sebessége?”, Tarlós pedig így replikázott: „Hát azért nem”. „Hogy van ez megszervezve?” – kérdezte ezután nevetve Orbán Viktor.

Külföldi tulajdonú ingatlanok mellett elhaladva arról beszélgettek, hogy vissza kellene szerezni ezeket, így például a Balettintézet épületét is. Orbán szerint ezt „a főváros kezdeményezheti”, Tarlós elmondta, hogy „ehhez jogszabály kell, nem elég fővárosi rendelet”. „Kezdeményezzétek, hogy legyen ilyen törvény! Én csinálok egyet, csak adjatok egy ilyen javaslatot!” – vágta rá a miniszterelnök, a buszút során többször is megerősítve ezen kijelentését.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Idor
2013. május 27. 23:26
A Portugáloknak nagyon tetszettek Orbán "Hugo Chavéz" stilusu kijelentései! Ha kulfoldi lennek, biztos egybol elrohannek Magyarorszagról. Rohadt Putyin kepu maffiózó. mostmár mindenre lehet torvenyt csinalni??
tigrincs
2013. május 04. 23:29
Te Viktor! Csodálod, hogy nem tolonganak a befektetők? Valahogy nem smakkol nekik az, hogy te fogod és akár egy törvényjavaslattal elveszed tőlük a tulajdonukat, mint ahogy leállamosítottad az SMS díjfizetést is. Remélem a következő kormány törvényileg leállamosítja apád kőbányáját meg felcsúti focisulidat csak hogy tudd mekkora barom vagy.
saddlenode
2013. május 04. 23:06
"Orbán visszaszerezne a külföldiektől egyes budapesti ingatlanokat." a gond nem azzal van hogy ezek a tulajdonosok külföldiek, hanem a tisztázatlan viszonyokkal. ha magyar maffiózók nyúlják le a balettintézetet az jobb? amúgy helyeslem a központi állam beavatkozását kiemelt budapesti ingatlanoknál, hogy felszámolják ezeket az állapotokat, de lássunk tisztán.
Yuing
2013. május 03. 15:23
Ezért nincs itt jogbiztonság. Valami megtetszik neki, azt nem megveszi hanem csinál egy törvényt, hogy az övé legyen. Az ember agya megáll ! Igy gondolkodik a magántulajdonról az ország miniszterelnöke ? Szégyen! Szégyen! Szégyen !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!