Lamperth: Nem ismerem Portik Tamást

2013. május 17. 17:48

Nem ismerem Portik Tamást, és ezt Jakó Gergely is tudja – írta Lamperth Mónika (MSZP) országgyűlési képviselő a Fidesz Somogy megyei elnökének pénteki kaposvári sajtótájékoztatóján elhangzottakra reagálva.

2013. május 17. 17:48

Jakó izzadságszagú vádaskodását visszautasítom!” – fogalmazott a politikus az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében. A fideszes politikus által feltett, hozzá – volt belügyminiszteri minőségében – címzett kérdések kapcsán Lamperth Mónika azt írta, Jakó Gergely „vádaskodó álkérdéseit azért teszi fel, hogy ne kelljen válaszolnia az MSZP megyei elnöke, Harangozó Gábor által feltett kérdésekre: Somogyban ki osztotta a trafikokat?

A trafikmutyi botrány elérte megyénket is” – írta a szocialista politikus, hozzátéve: a sajtóban olvasható fideszes barátoknak, rokonoknak osztogatott trafikok miatt egyre nagyobb a felháborodás, és a Fidesz kétségbeesetten keresi, hogyan lehetne másról beszélni.

A Fidesz megyei elnöke pénteki kaposvári sajtótájékoztatóján a Portik-Laborc-ügy kapcsán azt mondta: Lamperth Mónika szocialista párti országgyűlési képviselőtől, volt belügyminisztertől arra vár választ, hogy találkozott-e Portik Tamással, és ha igen, hányszor, mikor és milyen formában. Az iránt is érdeklődik, hogy Lamperth Mónika részt vett-e abban a folyamatban, amelynek során a körözött személyek listáját 2003-ig vezető Portik Tamás nevét még abban az évben – az ő belügyminisztersége alatt – minden különösebb hírverés nélkül törölték a körözöttek listájáról.

További kérdésként felvetette: Lamperth Mónikának van-e tudomása arról, hogy az Energol Rt. másik, Portik utáni vezetője valamikor a BM tisztje volt, egyik cége ma is Somogy megyében tevékenykedik, olyan emberekkel együttműködve, akik az ő holdudvarához köthetők.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2013. május 18. 10:06
Lampert nem ismerte Kulcsárt! Lampert nem mondta, hogy az EU-s pénzeket a szociailista Kistérségeknek adta- mert a megyék a Fidesz kezében voltak- ők létrehoztak egy új területi egységet,ahol a szocialisták voltak a janik!Erről mélyen hallgattak a kutyakozmetikai szalonok vezetői, a hetven centi magas kilátóról szemlélték a Rogyina Maty Szocialisziticseszkaja változatát!De a választási körzetek arányosítása miatt sivalkodtak itt és Brüsszelben! A műkörömépítő szalonok, massage szalonok tulajdonosai EU-s pénzből tollasodtak, most meg rínak a trafikokért! Miez szoclibek? Amnézia? Vagy rosszindulat?
atila68
2013. május 18. 08:41
A Belügyér főnöke ugye a Miniszerelnök. Ki is volt az amikor Lamperth Belügyminiszter?
orion
2013. május 18. 08:16
Somogyban ki osztotta a trafikokat?” Hát nem a Schuchmann, se nem a Gyenesei, se nem Moncsi-ez a probléma itt kéremszépen.
kjkj945
2013. május 18. 07:04
moncsics! Brácsán, bösmén és mesén kívül kit ismersz???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!