Fideszest perel Bajnai Gordon

2013. május 28. 15:08

Személyiségi jogi pert indított Zsigó Róbert Fidesz-szóvivő ellen a Hajdú-Bét-ügyben tett nyilatkozatai miatt Bajnai Gordon – közölte az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség kedden az MTI-vel.

2013. május 28. 15:08

Azt írták: a pártszövetség vezetője már többször jelezte, jogi úton vesz elégtételt mindazokon, akik a Hajdú-Bét-üggyel kapcsolatban hazugságokat terjesztenek róla, és ezzel megsértik jó hírnevét. Az eddig elindított pereket Bajnai Gordon kivétel nélkül megnyerte.

A Fidesz szóvivője több ízben hazudott vagy hamis látszatot keltett Bajnainak a Hajdú-Bét-ügyben játszott szerepével kapcsolatban – olvasható a közleményben. E szerint a volt kormányfő a Wallis Zrt. vezetőjeként közvetlenül nem vett részt a Hajdú-Bét irányításában, üzletpolitikájának alakításában: soha nem volt a baromfifeldolgozó vezetője vagy igazgatósági tagja, a cég csődjéért nem felelős, sőt, a gazdák kárenyhítéséért személyesen járt el.

Bajnai Gordon már 2004-ben fogadta a károsultak képviselőit és a nekik tett ígéretnek megfelelően több ízben lobbizott az államnál, hogy a bajba jutott gazdák a jogszabályok szerinti legnagyobb kárpótlásban részesülhessenek, ezek a családok később éppen az ő közbenjárásának köszönhetően jutottak pénzhez - közölte az Együtt-PM szövetség.

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. május 28. 20:40
Milyen pereket nyert Bajnai?
Toportyán tiszteletes
2013. május 28. 20:20
Narancsmaffia csak mocskolni tud másokat,saját bűneivel vádolja ellenfeleit bolsevik génkészlete szerint...
Felebarát
2013. május 28. 18:55
eb ura fakó :D bullshit generátor elindult :D alma meg egy alma..rohadjon meg mind :D
Zsánklód MekKlód
2013. május 28. 18:27
PreLÚDium és bugaguba, gordonkára és a száztagú 1ütt-re hangolva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!