Molnár Péter újraalapítaná a Fideszt

2013. április 01. 12:03

Molnár Péter úgy véli, hogy a jelenlegi Fidesz csupán egy utódpárt.

2013. április 01. 12:03

Az 1993 után az SZDSZ-ben politizáló Molnár Péter bejelentette, hogy újra kívánja alakítani a Fideszt, mivel a jelenlegi kormánypártot csupán egy utódpártnak tartja. Az egykori Fidesz-alapító ezt Bibó István szobránál jelentette be március 30-án: „a mostani kormánypárt csak a saját önkényes hatalmát építi” – tette hozzá. A Fidesz március 30-án, szombaton ünnepelte 25. születésnapját.

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2013. április 02. 07:36
Hozzá teszem, hogy mindezt azok után, hogy te és elvbarátaid kiléptek a pártból. Apropó, az új pártoddal, az SZDSZ-szel hány választást is nyertetek, egyáltalán, hol is van most az SZDSZ, és te személy szerint, mit is tudsz felmutatni a választók jóvoltából? Költői kérdések.
Next adósság
2013. április 02. 07:33
"Molnár Péter újraalakította a Fideszt" Még 1989-ben és úgy hívták hogy FÁDESZ (Fiatal ÁVH-ás Demokraták Szövetsége )csak kizárolag ÁVH-s gyerekek vettek benne rész -körömlehúzó és húsdaráló volt abelépés feltétele- kivétel Kuncze Gábor akit a hatékony ciántablettája miatt vettek be a csapatba mint tiszteletbeli ÁVH-ás, így tévesztve meg a 3 millió hiszékeny, szerencsétlen hülye állat MSZP szavazót. De húsz év után lehullott a lepel az ármányról, hála Bolgár Gyuri bácsi és Kálmán Olga néni áldásos tevékenységének. Hümm!
states
2013. április 02. 07:13
A Fidesz nyert 2 választást, a legutóbbit kétharmaddal, és 7 éve vezeti a népszerűségi listákat, ami példátlan az elmúlt 22 évben. Nem érzed Tamás, hogy orvosi eset vagy?
Zozzz
2013. április 02. 00:17
Azt hiszik ilyen hülyeséggel előjönnek és huss megint a szocik szívhatják a vérünket? :) Ez már a kampány gyerekek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!