Magyarország jobban teljesít!

2013. április 29. 21:28

A „Magyarország jobban teljesít” valójában ezt jelenti: Magyarország több pénzt hoz Simicska Lajosnak, Orbán Viktornak, Rogán Antalnak, meg az őket kiszolgálóknak.

2013. április 29. 21:28
Krémer Ferenc

„Magyarország több uniós forrást kap, mint bármikor.

Jelentése: ha Orbán Viktor mondja, akkor a kevesebb is több, hiszen mint Dancsó József fideszes képviselőtől tudjuk, a negatív növekedés is növekedés. Köztudott, hogy euróban számolva Magyarország húsz százalékkal kevesebb támogatást kap a következő európai költségvetési időszakban, de mivel a forint sokkal, de sokkal gyengébb, mint 2010 előtt volt, forintban a kevesebb euró is valóban többet ér. 2010 óta pontosan tudható, hogy a Fidesz vezéralakjai nem jártak matekórákra, vagy ha igen, biztosan megbuktak.

A »jobban teljesítünk« szlogent tehát a negatív növekedés perspektívájában kell nézni. Így azt jelenti, hogy minél rosszabbak vagyunk, annál jobban teljesítünk. Van azonban egy másik dimenziója is az ország fényes romlásának. Miközben a gazdaság, az oktatás, a jólét és a biztonság negatíve hatalmas ütemben növekszik, aközben a Fidesz politikusai, rokonaik, barátaik és az ő rokonaik és barátaik ténylegesen gyarapodnak. A Közgép százmilliárd számra hordja haza az adóforintokat, állami földeket osztanak szét strómanoknak és haveroknak, a trafikokat pedig képviselőknek, rokonoknak, üzlettársaknak és azoknak, akiket le akarnak kötelezni. Röviden, Orbán Viktor szolganépe alaposan meggazdagodott az elmúlt három évben. Az éhezőknek az ajánlják, hogy éljenek meg havi 47 ezer forintból, és ha nem tudnak, tartsanak kecskét vagy szedjenek gombát, miközben ők azzal kérkednek, hogy havi egymilliót tesznek félre házvásárlásra (ha igaz, hogy így gyűlt össze az a pénz).

A »Magyarország jobban teljesít«, tehát valójában ezt jelenti: Magyarország több pénzt hoz Simicska Lajosnak, Orbán Viktornak, Rogán Antalnak, a Fidesz országgyűlési és önkormányzati képviselőinek, meg az őket kiszolgálóknak. Minél inkább gyarapodik a vagyonuk, az ő szemükben annál jobban teljesít az ország. Hogy ezt csak hazugságokkal lehet bemagyarázni a választóknak? Mit számít az, hazudnak, amíg bírnak, »oszt, jó napot!«”

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. április 30. 10:57
Minden szava igaz,ez az ország tragédiája!
szalámis hegedű
2013. április 30. 10:41
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/482406_650436314972469_304743402_n.jpg
ormányos csillós
2013. április 30. 10:39
a galamus egy zsidó szekta?
Kvasztics Fedor
2013. április 30. 10:38
Olyan még nem volt, hogy egy kormány ne próbálta volna a saját klientúráját helyzetbe hozni az elképzeléseinek megvalósítására. Ne kell álszentnek lenni azzal, hogy csak az egyik csinálja így. Azzal sem, hogy ennek nem így kéne lenni, meg máshol nem így van. Dehogy nem. Csak ott nem ezen keresztül keresnek fogást egymáson. Most a Fidesz van kormányon, ez persze nagyon fáj az ellenzéknek. De hát az ő kormányzásukból, ahol ők is jóllakatták a saját klientúrájukat, jelenleg csak a totális állami és lakossági eladósodás, a lepusztult gazdaság, a lepusztult Budapest maradt, így aztán a másik fél kapta az esélyt. Tetszettek volna másképpen kormányozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!