Jobbik: Mondjanak le a trafikpályázattal visszaélők!

2013. április 30. 15:02

Hivatali visszaélés gyanúja miatt kedden feljelentést tett a Jobbik két politikusa a trafikpályázatokkal kapcsolatban. Emellett lemondásra szólítják fel Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Gyulay Zsoltot, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetőjét és Horváth Istvánt, Szekszárd fideszes polgármesterét.

2013. április 30. 15:02

Szilágyi György jobbikos országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján hivatkozott arra, hogy Hadházy Ákos helyi fideszes képviselő a hvg.hu-nak elmondta, Szekszárdon politikai egyeztetésén véleményezték a trafikpályázaton induló jelöltek listáját a helyi kormánypárti képviselők – tudta meg az MTI.
A jobbikos politikus Volner Jánossal közösen a Fővárosi Főügyészségen tett feljelentést az ügyben, amely miatt az ellenzéki párt szerint Gyulay Zsolt és Horváth István mellett Lázár Jánosnak is le kell mondania, aki „jól láthatóan a háttérben mozgatja a szálakat és az egész ügyet koordinálja”.

Szilágyi György úgy fogalmazott: Hadházy Ákos kijelentései azt bizonyítják, hogy már a „becsületes fideszes tagoknak is elegük van abból az arcátlanságból, arroganciából és harácsolásból”, ami szerinte a kormány elmúlt 3 éves tevékenységét jellemzi.
Hangsúlyozta: a Jobbik nem szeretné, hogy továbbra is következmények nélküli országban élnének a magyarok. Azoknak, akik visszaélve a politikai hatalmukkal „ilyen aljasságra vetemednek”, igenis bűnhődniük kell – jelentette ki.
Szerinte a kormánypártok kommunikációjával ellentétben a trafikpályázatok ügye semmi másról nem szól, mint egy 500 milliárdos piac újraelosztásáról, amelynek nagy részét a sajátjaiknak juttatták.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. május 01. 00:00
Nyomják ezt a szart is, mint a baltást, de kb. annyi a hatása, hogy májkrém ezzel kel és fekszik. ;)
rogananti
2013. április 30. 21:57
Egyébként pont oda valók ezek a fideszes majmok, egy trafikba életük végéig. Csakhogy itt nem erről van szó, tovább fogják értékesíteni a jogot, és megint a semmiért pénzt szerezni . Pont ez történik a földekkel is, ahol a földalapú támogatásból, és a kiadásból ömlik a pénz a csókosoknak. Akik természetesen ebből jó-komcsi módján visszacsorgatnak. Le a multikkal. Kiabáljuk együtt.
párizsi
2013. április 30. 21:02
Én legelőször Lézer Janit, aztán Orbánt mondatnám le! Miért? Mert a kihirdetés napján emelték fel egymásra licitálva az árrést! Ezt hogyan tervezhették be az üzleti tervbe? Aki már ilyet írt, az tudja, hogy ez miért fontos! Na miért tették így?
Monkey4you
2013. április 30. 19:14
Hát persze, Gyöngyöspatán is jobbikos a traffikos!!!...:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!