Gaudi-Nagy: Hungarocídium is zajlott a II. világháború végén

2013. április 16. 16:01

A Jobbik EP-képviselője szerint Orbán olyan döntést hozott az Adj gázt! betiltásával, amivel jogvédőként nem tud egyetérteni.

2013. április 16. 16:01

Jogvédőként nem tud egyetérteni Gaudi-Nagy Tamás az Adj gázt!-féle motoros felvonulás betiltásával. Ugyanakkor a jobbikos politikus a HírTv Rájátszás című műsorában elmondta azt is: ő sem ért egyet azzal, hogy „ezen a napon ilyen névvel hirdessenek rendezvényt”. Azt viszont nem tartja elfogadhatónak, hogy ezen a „szomorú évfordulón” állampolgárok egy csoportja ne tiltakozhasson a véres diktatúrák között különbséget tevő kettős mérce ellen.

Gaudi-Nagy szerint „az sem világrengető, amikor valaki a Zsidó Világkongresszus helyszínén felveti azt, hogy a nemzetközi jog és az emberi jogi normák fölé helyezi magát egy állam”. A Jobbik képviselője szerint ugyanakkor a zsidó kultúra virágzik és sok „Tóra-alapon gondolkodó zsidó rabbi szerint sem egyeztethető össze a cionista felfogás a zsidó értékekkel”.

A Jobbik képviselője szerint „számos olyan szervezet és párt is működik Magyarországon, mely a kommunista diktatúra kiszolgálóiból áll”. Gaudi-Nagy úgy véli, hogy nem történt meg a szembenézés a kommunista bűnökkel, sem a II. világháború végén bekövetkező „hungarocídiummal”, melynek következtében sok ember vesztette életét a vörös diktatúra által pusztán magyarságuk miatt. Az önkényuralmi jelképek kapcsán Gaudi-Nagy elmondta: ők sem értenek egyet azzal, hogy ezeket szabadon lehessen használni.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
IgazságosIzomViktor.
2013. április 17. 09:24
Azt kívánom Magyarországnak,hogy ez legyen a legnagyobb gondunk hogy betiltanak egy felvonulást!
bini
2013. április 16. 22:41
Gaudinak azért elég tudathasadásos a jobbik frakcióban politizálni. Gaudi nem volt és most sem tagja a jobbiknak ahogy Morvai sem volt az, de eléggé pozicinálták magukat a jobbik kampányaiban ami hozzájárult az EP- választásokon elért sikerehez. Morvai egyből lelépett és éli a luxuséletét az EP-ben. Néha megszólal egy-egy témában itthon is a jobbik érdekében, de lényegileg kihuza magát minden napi politikai csatározásból. Mondhatni nagyon ügyes. Gaudinak betyár becsületből ki kell tartani. A kezdeti parlamenti felszólalásai lanyhultak és kifejezetten jogi, jogvédöi témáknál szólal fel. Mivel delegálva lett az ET-be elég tudathasadásos állapotban van. Nemrég már ott is megtámadták és ki akarták ebrudálni onnan és a fidesz EP képviselőinek kellett helyretenni a habzószáju tanácstagokat. Nem tudom, hogy 14 után hogyan képzeli el a folytatást, de egy biztos, hogy nem lennék szivesen a helyébe, mivel talán az egyetlen frakció tag aki szakmailag és ezért általában korrekt a felszólásaiban a felmerülő törvények tárgyalásánál, ami predesztinálják parlamenti képvíselői feladat ellátására. Gaudi nem passzol a jobbikhoz és főleg annak retoritikai fősodrához.Én néha felfedezek nála is frusztrációt ami a frakcióhoz való tartozásból adodhat.
Obulus
2013. április 16. 20:08
"A Jobbik képviselője szerint „számos olyan szervezet és párt is működik Magyarországon, mely a kommunista diktatúra kiszolgálóiból áll”" Fidesz
kjkj945
2013. április 16. 17:42
Most már csak putinnak kell mondani: NE ADJ GÁZT!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!