Félreértés a zuglói koalíció

2013. április 28. 12:08

Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség szerint félreértés áll a zuglói koalícióról szóló hír mögött. Az Együtt 2014-PM sajtóosztályán az MTI-nek azt mondták, hogy egy helyi Szolidaritás-aktivista magánakciójáról van szó.

2013. április 28. 12:08

A XIV. kerületben egy szombati sajtótájékoztatón jelentették be, hogy együttműködési megállapodást írtak alá az MSZP, az Együtt 2014 és a Demokratikus Koalíció zuglói képviselői. A bejelentés szerint a jövőben összefogva kívánnak fellépni Papcsák Ferenc fideszes kerületi polgármesterrel és a városrész kormánypárti vezetőivel szemben.

Az Összefogás Zuglóért elnevezésű nyilatkozatot az MTI tudósítójának jelenlétében, a Demokratikus Koalíció nevében Árpási Zoltán, az MSZP nevében a párt zuglói szervezetének vezetője, Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő, valamint harmadikként Fekete Judit szignálta. Utóbbit a helyszínen úgy mutatták be, mint aki az Együtt 2014 XIV. kerületi szervezetének nevében jár el és ilyen minőségében is írta alá a nyilatkozatot.

Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vasárnapi közleményében azt írja, hogy a koalícióról szóló hírt nem tudják megerősíteni, ami mögött egy félreértés állhat. Rácz Krisztina, a választási szövetség sajtóosztályának munkatársa az MTI-nek ezt azzal egészítette ki, hogy az Együtt 2014 alapítói között lévő Magyar Szolidaritás Mozgalom egyik helyi aktivistájának magánakciójáról van szó, amelyet nem egyeztetett az Együtt 2014-PM vezetőségével.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2013. április 28. 15:59
Dehogy félreértés!! Már a hül.e is tudja, hogy együtt akarják megint tönkre tenni az országot, a népről meg lehúzni az utolsó bőrt is, mindezt a külföldi érdekek kiszolgálása miatt!!!!
freehckr
2013. április 28. 14:43
Ahogy a Medián monitorozza/puhítja a közvéleményt az „álfelméréseivel”, ez is hasonló lehet. Emlékezetes, hogy amikor először szerepeltették Bajnai pártját egy állítólagos felmérésben (természetesen a HVG megbízásából), rögtön 15%-ot adtak az E2014-bek, holott addig a pillanatig nem mérték őket sehol semennyire. Na ezután persze, hogy már mérték őket, mert tele volt ezzel az eredménnyel a sajtó, de már sehol nem 15%-ot, hanem csak pár, legfeljebb 4-5%-ot kaptak. Ez volt a beetetés... A fentivel kapcsolatban is érzésem szerint erről van szó, „kiszivárogtatták” a hírt, majd mértek egyet a környéken, így megtudhatták, mi a pálya. Valószínűleg rájuk nézve pocsék eredmény jött ki, és most nem győzik levakarni magukról :)
párizsi
2013. április 28. 14:32
Tegnap Mesterházy és Bajnai is megállapodtak! Tehát itt is megalakult a koalíció hála Istennek! Mi a baja az MTI-nek, ami teljesen elfogulatlan?:)
guerillajones
2013. április 28. 13:49
Akkor a füves tüntetésen , a "provokátor" is csak túl buzgott? A Faszbuk alapján szerveződni ezekkel jár..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!