„Szerettem Árpáddal együtt dolgozni”

2013. március 07. 11:02

Szijjártó Pétert és más képviselőket kérdezett az Index Habony Árpádról.

2013. március 07. 11:02

Az Index Riszpekt Ház című parlamenti magazinja kormánypárti képviselőket kérdezett arról, hogy mit tudnak Habony Árpádról, a miniszterelnök főtanácsadójáról, akit 2011-ben két év próbaidőre bocsátott a Fővárosi Bíróság garázdaság miatt.

Babák Mihály azt mondta: „Halovány dunsztom sincs, tényleg nem ismerem”. Tasó László szerint Habony „segíti az arculat megtervezését, kommunikációs tanácsokat is ad” a Miniszterelnökségnek. Pálffy István elmondta: „a különböző bulvár és kereskedelmi médiás megjelenéseket is kezeli egy olyan csapat, amelynek ő valamilyen észecgébere”. Szijjártó Péter pedig kijelentette, hogy szeretett Habonnyal együtt dolgozni.

Kósa Lajos arra a kérdésre, hogy mi a főtanácsadó szerepe a kormány működésében, csak annyit mondott: „Szerintem semmi”, majd elgondolkodott, hogy van-e egyáltalán ilyen főtanácsadói cím az országban. Hozzátette: „Rendszeresen szoktam vele találkozni, szoktunk is beszélni. Nem szoktunk mindenben egyetérteni”.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mickamakka
2013. március 07. 23:29
ez is biztos az ő zseniális ötlete volt anno: Plakátpályázatot hirdet a Fidesz "Így kormányoztok ti..." címmel plakátpályázatot indít a Fidesz a kormányzati bénázásokról. A témaválaszték bőséges, ahogy a megnyerhető díjak listája is. Most itt a lehetőség, hogy Te is véleményt mondj a Gyurcsány-kormány "diadalmenetéről". Elő a kamerákkal, és töltsétek csőre a Photoshopot: olyan vicces plakátokat, képeket, rajzokat, montázsokat, karikatúrákat várunk, amelyek görbe tükröt tartanak a kormány elé, bemutatva a magyar mindennapok abszurditását. Első díj: laptop (Asus X51RL) Második díj: tükörreflexes fényképezőgép (Nikon D40 kit) Harmadik díj: iPod nano (4GB Silver) Beküldési határidő: 2008. február 23. A három díjazottat a fidesz.hu szerkesztőségéből alakuló zsűri választja ki. A beküldött képek első válogatása már február 16-tól megjelenik a honlapon, melyekre szavazni is lehet, a legtöbb szavazatot kapott alkotás közönségdíjban részesül. A közönségszavazás 2008. március 2-án 24 órakor zárul. A közönségdíj: MP4 lejátszó A beküldés módja: A pályázatokat a [email protected] e-mail címre kérjük elküldeni. A díjazásban részesülőket azon a címen értesítjük, melyről beküldték alkotásukat (az e-mail címeket nem jelenítjük meg nyilvánosan). Név vagy lakcím megadása nem szükséges, de legalább egy nicknevet mindenképp tüntessetek fel. Kritériumok: JPG vagy GIF formátum, legfeljebb 1024 pixel szélesség vagy magasság, maximum 5 MB-os méret. A pályázatra saját készítésű képeket kérünk, nem az Interneten közkézen keringő alkotások beküldését. A díjak átadására 2008. március 4-én kerül sor. Fizetett politikai hirdetés Ezt a levelet azért kaptad, mert a myvip.com tagja vagy.
nyoooc
2013. március 07. 21:36
Viszont politikailag nagyon korrekt felvétel. A háttérben meghúzódó tanácsadóval - más pártoké bezzeg naponta ad interjút a rivális pártot támogató médiának - kapcsolatos 14 perc mellé befért kb. 10 másodperc az MSZP balul sikerült klipjének leleplezésére is. Szép volt és pártatlan. Mit ne mondjak, objektív. Ilyet Ron Werber sem tudna kitalálni.
nyoooc
2013. március 07. 21:25
Nem Habony van a célkeresztjükben.
koronaszepe
2013. március 07. 20:15
Habony Árpád, Bayer Zsolt, Matolcsy György . Madarat tolláról, embert barátjáról . (jobbkezéről)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!