A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Rogán: Victor Ponta a román Gyurcsány

2013. március 09. 12:41

Rogán Antal szerint üzenetértéke van annak, hogy az MSZP szombati kongresszusának díszvendége Victor Ponta román miniszterelnök, s ez azt jelenti, hogy a szocialisták vissza akarnak térni Gyurcsány Ferenc megbukott politikájához.

2013. március 09. 12:41

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szombati sajtótájékoztatóján kijelentette: az a politika, amit a román miniszterelnök folytat, Magyarországon már megbukott.

Rogán Antal példaként említette, hogy Romániában bevezetik a kórházdíjat, visszavonták a devizahiteleseket megsegítő intézkedéseket és privatizálják az energiacégeket, ami áremelést von maga után. „Victor Ponta a román Gyurcsány Ferenc” – mondta, és hozzátette: azzal, hogy ő a szocialista párt seregszemléjének díszvendége, azt üzeni, hogy az MSZP vissza akar térni a megszorítások és a magyarellenesség politikájához.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
énis
2013. március 09. 22:09
Ponta-Gyurcsány-MSZP Mi az összefüggés? Valaki érti? És még Bajnai le is maradt.
huttinger
2013. március 09. 21:42
Tóni ezt csúnyán elbaszta.....Pontát nem Gyurcsánnyal szokták beazonosítani, hanem Orbánnal. :-)
hátakkor
2013. március 09. 21:38
Ponta, Bikicsunáj, Fletó, Lúdas, kenderes, és a szélsőbalos odaláncolós, útonálló, birtokhárító rohamosztag := komprádor restauráció. szarul állnak.
naugye!
2013. március 09. 17:21
Orbán Viktor pedig a magyar Ceausescu.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról