Magyar Közút: Senki ne induljon útnak pénteken Északkelet-Magyarországon!

2013. március 21. 08:57

Az előrejelzések szerint pénteken az északi és az északkeleti országrészben hófúvásokra lehet számítani, a Magyar Közút Zrt. arra kéri a járművezetőket, hogy az érintett területen senki ne induljon útnak.

2013. március 21. 08:57

Pécsi Norbert Sándor szóvivő csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a hótorlaszok megszüntetése rendkívül idő- és energiaigényes, eredményesen csak a havazás és a viharos széllökések befejeztével lehet majd fellépni. A Magyar Közút hóeltakarításra és síkosságmentesítésre felkészített járművei és üzemmérnökségi dolgozói 12 órás váltásban dolgoznak a következő napokban.

A hótorlaszok megszüntetése elsőbbséget élvez a főutakon és a forgalmasabb mellékutakon – közölte Pécsi Norbert Sándor, hozzátéve: bérelhető munkagépeket is az utakra rendelnek és szükség szerint országos vagy regionális szintű átcsoportosításokat is végrehajt a gépparkján belül.

Csütörtökre ismét több megyére adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat a várható jelentős mennyiségű csapadék, az erős szél, illetve hófúvás miatt. Péntekre az erős hófúvás miatt az ország északkeleti csücskére már másodfokú figyelmeztetések is érvényben vannak.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. március 21. 12:58
A Közútkezelő Zrt. a pénteki napot munkaszüneti nappá nyilvánította Északkelet-Magyarországon? "Senki ne induljon útnak pénteken Északkelet-Magyarországon!"
Korlátlan lehetetlenségek hazája
2013. március 21. 11:07
Mindenki idióta, csak te vagy normális! :-) Tudom, hogy fel vagy dobódva a rezsicsökkentés elnevezésű nyugdíjasámítástól, de azért fogalmazhatnál finomabban is. :-) Ha lesz egy kis szerencsétek, akkor közvetlenül a választások előtt lesz 13. havi nyugdíjatok is, csak erősen kell akarnod, meg alá kell írnod a jelenlétit a békameneten. Sajnállak, mert buta és rövidlátó vagy. Ezek, így együtt végzetesek lehetnek a mai világban.
jobban teljesítő
2013. március 21. 11:01
Aki ezt ekkora határnyi pofával hirdeti, az biztosan nem. Ne aggódj, jövő hönapban is jön a postás. Mindent határidőre befizettünk, hogy ne halj éhen protkós hőzöngő. Miért is köcsögözöl nyugdíjaskám, mert eltartalak? Lehetnél kicsit visszafogottabb is, fideszalamizsnás.
Korlátlan lehetetlenségek hazája
2013. március 21. 10:43
Látom, hogy Dodókánál kiverte a biztosítékot a "kaffogó protkóju nyugdíjasok" kifejezés. Egy nyugger máris "ráharapott" a dologra. :D Papa, hallja, maga se menjen pénteken sehová, mert esni fog a hó. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!