Lezsák: Rezsicsökkentésre nem volt példa a rendszerváltás óta

2013. március 26. 11:39

Az Orbán-kormány döntése alapján csökken a háztartások rezsiköltsége, amire az elmúlt évtizedekben nem volt példa – mondta Lezsák Sándor, az országgyűlés elnöke kedden Kiskunfélegyházán.

2013. március 26. 11:39

A Fidesszel együttműködő Nemzeti Fórum elnöke a keddi, kiskunfélegyházi rendezvényükön hangsúlyozta: a kormány alapelve, hogy egy közösség szolgálatában dolgozó intézménynél, közműnél nem lehet csak a profitra és a nyereségre összpontosítani. A nyereséget – amely tízmilliárdokban mérhető – nem lehet bezsebelni, hanem ennek a haszonnak egy részét vissza kell osztani azoknak, akiktől elvették – tette hozzá a politikus.

Lezsák Sándor bízik abban, hogy a mostani 10 százalékos árcsökkentést később növelni lehet, és hosszabb távon a háztartások rezsiköltsége tovább csökkenhet. Fontosnak nevezte, hogy kellő előkészítés után a szemétszállítás díját is csökkenteni lehessen. Lezsák Sándor a város piacán aláírta a kormány rezsicsökkentő intézkedéseit támogató ívét a Fidesz-aktivisták által felállított pultnál.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gubenc
2013. március 26. 17:51
ÁFA csökkentés viszont volt. A Feri idején 2006-ban. A választások után meg valahogy visszaemelték. Emlékezz vissza a taníj nélküli felsőoktatást megszavaztad, és most mégis lett valahogy. Valaki egyszer azt mondta, hogy aki nem tanul a saját hibábiól, az arra itéltetett, hogy azokat megismételje. A rezsi csökkentés évente 50 mrd-be kerül a költségvetésnek a távfűtő múvel dotálása miatt. Meg sok pénzbe a magyar vállalkozásoknak, akiknél mint nagyfogyasztóknál emelni kellett az energia árakat. Ezt is biztosan a husvéti nyuszi fogja kifüzetni.
kukagyerek
2013. március 26. 14:56
"Lezsák: Rezsicsökkentésre nem volt példa a rendszerváltás óta" Most sincs, mert ez csak egy puncifüst!
huttinger
2013. március 26. 13:32
"""Lezsák: Rezsicsökkentésre nem volt példa a rendszerváltás óta""" De volt. Úgy hívták gázár kompenzáció.
tarackos
2013. március 26. 12:53
Én jobban örülnék ha mindenki 10%-al többet keresne. Persze ahhoz nem másokat kellene kirabolni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!