Jönnek az új Kubatov-listák

2013. március 20. 13:10

A rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtés és a magzatvédelemről szóló kampány mind-mind jó álca az újabb listázásokhoz.

2013. március 20. 13:10
Kormos Kata, Török Zsolt

Rogán Antal ma is valótlanságot állított. Bejelentette, a rezsicsökkentés „megmentésére” indult alibikampány első aláírása most történt meg. Ez valótlanság. Zuglóban, de vidéken is több helyen már napok óta erőszakosan gyűjtik az adatokat.

Gőzerővel készülnek az újabb Kubatov-listák. A kormánypártok gátlástalanul használnak ki minden lehetőséget, hogy törvénytelen adatbázisukat a 2014-es választásra minden áron bővítsék.

A rezsicsökkentésről szóló aláírásgyűjtés és a magzatvédelemről szóló kampány mind-mind jó álca az újabb listázásokhoz. Krasznokvajdán például olyan agresszívan kezdtek bele a rezsicsökkentés címszó alatt futó adatgyűjtésbe, hogy az már Selmeczi Gabriella rozsdásodó demokrácia érzékelőjét is beindította. Fel is szólította az utasítást kiadó fideszes polgármestert, fejezze be a törvénytelen módszereket.

Nincs Magyarországon egyetlen fideszes polgármester sem, akit ne rángatna bábuként Orbán Viktor. Nincs mozgástér, azt teszik, amit a „kedves vezető” mond. Vagy a „kedves vezető” Kubatovja.

Ahogy Oroszlányban is. Csak ott a KDNP megbízására az új tankerületi igazgató ad felmentést az órája alól annak a pedagógusnak, aki aláírásával támogatja a magzatvédelmi kampányt. Mi ez, ha nem agresszív, pártutasításra kierőszakolt adatgyűjtés?

Mivel - a Fidesz szóvivője szerint is - törvénytelenül cselekedett, így a krasznokvajdai polgármesternek azonnal le kell mondania mandátumáról, ahogy az oroszlányi tankerületi igazgatót és a helyi KDNP-t is felelősségre kell vonni a politikai célú órakihagyás ügyében.

Elég a Fidesz törvénytelen húzásaiból!

Ne hagyjuk, hogy újabb Kubatov-listák készüljenek!

Magyarország jobbat érdemel!

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kövérlaca
2013. március 20. 14:17
Érzik már a vesztüket a narancsmaffiatagok!Nem csoda,hiába a narancsködfejlesztő bértollnok sereg,a királyi TV hírhamisítő ügynök vezetője,a sétálgató bérbirkák savazói,dupla narancsbukta volt bő 1 hete,HAHA!
Kandeláber
2013. március 20. 14:17
Vajon hogyan "gyűjtik Zuglóban erőszakosan az adatokat"? Ketten lefogják a delikvenst, a harmadik meg vezeti a kezét? A libbant hülyeség határtalan.
orbán(c)
2013. március 20. 14:05
Hülyeség.Nem kell semmit aláírogatni a pártoknak,ha megteszed vállald a következményeket.
kamasuka
2013. március 20. 14:02
Nem is tudom ki akart áfacsökkentés kapcsán bejönni hozzám (IS)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!