Fidesz-székházfoglalás: három gyanúsított

2013. március 29. 16:42

Három embert állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként a Fidesz Lendvay utcai székházának elfoglalásával kapcsolatban.

2013. március 29. 16:42
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata pénteken azt közölte, hogy március 7-én a fővárosi VI. kerületi Lendvay utcában történt székházfoglalás és az azt követő események miatt tett feljelentések alapján csoportosan elkövetett garázdaság, illetve kényszerítés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásokban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) folyamatosan hajt végre nyomozati cselekményeket. 
 
Pénteken a nyomozók három embert hallgattak ki gyanúsítottként. Az előállítások során kényszerintézkedés nem történt. A három ember közül egy nem tett vallomást, ketten panasszal éltek a gyanúsítás ellen. Személyi szabadságot korlátozó intézkedés nem történt – írta az ORFK. Megjegyezték továbbá, hogy a pénteken gyanúsítottként kihallgatottak egyike sem szervezője a Lendvay utcába szombatra bejelentett demonstrációnak.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2013. március 30. 09:49
Tedd meg azt, amivel vádolnak! Akkor mi lesz itt ájvékolásban?
dé208
2013. március 30. 07:51
Bevitték, jól megnézték -atyaúristen micsoda faszkalapok állapították meg -aztán hazaengedték
BőröndÖdön
2013. március 30. 05:18
Én csak az udvaron üldögélő gyerekeket láttam,retteg az állampárt!
ciseaux
2013. március 29. 23:09
WOW! Tombol az önkény! Szóval, márc. 29.-én előállítottak 3 (!) egész embert...mert azok márc. 7.-én csoportos garázdaság és, bla-bla-bla. 22 nappal az eset után! Most csak arra lennék kiváncsi, a szervek ugye se TV-t nem néznek, mert élőben is tudósítottak a bázisdemokratikus fenoméről. Még a telefonos bejelentésre sem kellett volna várniuk, csak autóba kellett volna ülni, hogy a garázdálkodó-kényszerítőket elvigyék, na de ne fújjam a parazsat, ugye. Se újságot nem NÉZNEK (vannak néha képek is bennük, olvasni minek?), mert akkor is láthatták volna, hogy a garázdálkodók voltak vagy 15-en (?). A Sirály nevű illegálisan elfoglalt zsidó kultúrális központban hónapok óta vígad a fiatalság, illegálisan árusítanak alkoholt is ám!, és jé, most megy az egyezkedés, hogy maradhatnak, mert rajtunk a Pészah! WOW! Tombol az önkény!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!