Kérem, segítsenek!

2013. március 07. 14:40

Tisztelettel kérem a polgári körök tagjait s mindazokat, akik részt vettek a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, jöjjenek a Fidesz Lendvay utcai székházához.

2013. március 07. 14:40
Bencsik András
Bencsik András

Tisztelettel kérem a polgári körök tagjait s mindazokat, akik részt vettek a Békemenetek valamelyikén, hogy ha tehetik, jöjjenek a Fidesz Lendvay utcai székházához, amit törvénytelenül, a kerítésen átmászva blokád alá vettek nehezen definiálható alakok.

Nem kell velük szemben erőszakot alkalmazni, csupán az kell, hogy minél többen kifejezzék rokonszenvüket a blokád alá vett kormánypárttal, hogy ott legyenek és bátorítást adjanak azoknak, akik bent vannak az épületben. S talán beszéljenek az udvaron gubbasztókkal, hátha akad közöttük normálisan gondolkodó, akivel meg lehetne értetni, hogy ez elfogadhatatlan módszer.

Nekem vidékre kell utaznom, amit már nem mondhatok le, ezért nem lehetek ott, de kérem, segítsenek.

Jöjjenek el minél többen! Sürgős!

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2013. március 07. 20:05
Okosak a népek, akkor mennek ki tömegesen felemelni a szavukat, amikor tényleg értelme van. Minden szíre szóra nem kell tüntetni, mert devalválódik. Itt a rendőrségnek van tennivalója, illetéktelen behatolás miatt, ezen kívül kártérítés az okozott károkért, és annyi. A fidesz portáján kívül tüntessenek, skandáljanaak ameddig bele nem fáradnak.
BőröndÖdön
2013. március 07. 19:49
András,na jó,te igazoltan vagy távol,de hol van a bayerzsóti,meg a bulldogképű milliárdos??Elvtársak,FEGYVERBE,FEGYVERBE!!!!!
Soma
2013. március 07. 19:39
Itt nem lehet elég okosnak lenni. A csürhét alapból azért küldték a Fidesz székház elé, hogy valami "eseményt" kiprovokáljanak.
kukagyerek
2013. március 07. 18:50
"Kérem, segítsenek!" Bandi! Segítek neked, de ígérd meg, hogy nem költöd piára!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!