HVO: Biztosan távozik L. Simon

2013. február 12. 17:47

A Heti Válasz Online információi szerint eldőlt, hogy Balog Zoltán le fogja váltani L. Simon Lászlót.

2013. február 12. 17:47

A Heti Válasz Online szerkesztőségének megerősítették, hogy Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere le fogja váltani a kultúráért felelős államtitkárt, L. Simon Lászlót. Mint írják, az utódról még nem született döntés.

A Népszabadság Online korábban, kedd folyamán arról írt: felmentés határán áll L. Simon László, amiért megvan a „magánvéleménye” Fekete Györgyről. Balog Zoltán állítólag nem hivatalosan már jelezte is a kulturális államtitkárnak, hogy megrendült benne a bizalma.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. február 12. 22:36
L. Simon? Liberális Simon? Libajnaista Simon? Majd megtanulja a renitens gyesznó, hogy a Kedves Beteg valagát full, vagy sehogy elven kell nyalni. Mindörökké Rákosi Vitytor!
kunzoo
2013. február 12. 21:18
A fülkeforradalom is felfalja saját gyermekeit?
advocaat
2013. február 12. 19:44
ENNYIT a Fekete Györgyike nem ér. Fogja be a pofáját, vén MDF-kegyenc, és snóblizzon otthonSzilvia kulturdiplomata, protokollfőnök színésznővel. MERT KI AZ A FEKETE, hogy SZÁZAN kilépnek miatta a MMA-ból, s aztán akiváló L.Simont is kirúgja a Tiszteletendendő Zoli Lelkész?! Egy belsőépítész NEM is művész. Vagy akkor a gipszkartonozó is az. L. SIMONT PÁPÁNAK!
elfelejtette
2013. február 12. 19:22
Hát ez nagy kár, én nagyon kedvelem a fazont. Inkább azt a fasz Fekete Györgyöt kellett volna kivágni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!