Gyurcsány: Tisztességes eredményt értünk el az EU-csúcson

2013. február 12. 14:53

A volt miniszterelnök szerint már magas az ingerküszöbe, és csak annyit lát, hogy két viszonylag jóképű csávó van kiplakátolva az országban.

2013. február 12. 14:53

Nem telepedhetünk rá a hallgatókra, „mert az ronda”, ugyanakkor hallgatnunk sem szabad – indokolta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Gyurcsány Ferenc, miért kezdenek három napos virrasztásba az Emmi Szalay utcai épülete előtt. Mint mondta, gyertyát fognak gyújtani és dacolnak a hideggel, csak hogy megmutassák a tiltakozó diákoknak: velük vannak.

Az éhségmenet kapcsán Gyurcsány leszögezte, azt sokan úgy élték meg az országban, hogy értük is küzdenek. „Az éhségsztrájkunk során is sokan odajöttek, hogy megköszönjék, amit értük csinálunk” – élt egy hasonlattal a Demokratikus Koalíció elnöke, majd kijelentette, hogy a kormány a menetelők „megbélyegzésével” nem szerez új híveket, „csak ad egy értelmezést a meglévő támogatóinak”. De ha sikerül is megőrizniük a jelenlegi támogatóikat, „mi pedig nem fogunk össze, akkor ezzel tud is nyerni” – tette hozzá Gyurcsány.

A volt miniszterelnök elmondta: az, hogy Bajnaival közösen szerepel a Civil összefogás Fórum plakátjain, annyi izgalmat nem okoz neki, „mint egy közepes időjárás-jelentés”. Hozzátette: „két viszonylag jóképű csávó van kiplakátolva a házfalakra, akikkel azért foglalkozik a Fidesz, mert valamiért tényezőnek tekinti őket”.

A legutóbbi EU-csúcson a hétéves költségvetésből számunkra jutott összeg kapcsán Gyurcsány leszögezte, az szerinte tisztességes eredménynek számít, és baj nem ezzel van, „hanem a miniszterelnök erkölcsével”. Mint mondta, azt is kérte „Varju Lacitól, hogy ne nagyon bántsa ezt, mert nincs itt nagy baj”.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. február 13. 08:38
Feri! Ezek a fidesznyikek fosnak tőled! Húzzunk bele, megcsináljuk!
hajjaj
2013. február 12. 22:11
itt kéne legyenek http://static5.depositphotos.com/1000207/413/i/950/depositphotos_4132388-Wanted-form-old.jpg
buddhafoga
2013. február 12. 21:25
ez a f@sz még él?
devlaci2
2013. február 12. 21:16
Magyarország 2013azt érzi az ember, hogy bármit megtehetnek vele, ez csalja utcára a diákokat, a civileket és olyakor a szélsőjobbot is. És ez ugyan az az erő, ami a bizonytalanokat a Bajnai féle álruhás kommunisták karjaiba löki. http://tabloidschmuck.blogspot.hu/2013/02/fideszfanok-alcivilek-alruhas.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!