Fidesz: Segélyt adna munka helyett a baloldal

2013. február 10. 16:30

A Fidesz szerint az MSZP azokat használja „biodíszletnek”, akiket korábban tönkretettek, erre bizonyíték „a szocialisták kampánymenete” – közölte a párt országgyűlési frakciója vasárnap.

2013. február 10. 16:30
A közlemény szerint a Fidesz-kormány munkát, a baloldal segélyt kínál azoknak az embereknek, akik e nélkül csak tartós munkanélküliségre lennének ítélve.
A szocialisták most is szemrebbenés nélkül a legrászorultabbak szemébe hazudnak – áll a közleményben –, az MSZP mélyen hallgat ezek előtt az emberek előtt, hogy ha a baloldalon múlna, akkor a minimálbér és közfoglalkoztatási bér 32 ezer forinttal csökkenne, vagyis harmadával keresne kevesebbet minden minimálbéres, minden álláskereső, minden közfoglalkoztatott.
 
A Fidesz szerint az MSZP ugyanazt a veszélyes politikát folytatná, amivel a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány tönkretette az országot, amely a szegényeket mindig csak kihasználta, de soha nem segítette, amelyet 2010-ben a magyar emberek kisöpörtek.
 
Ezzel szemben a jelenlegi kormány az emberek oldalán áll: ma a legrászorultabbak segély helyett munkát, a gyermeket nevelők adókedvezményt kapnak, és minden családnak csökken a rezsije – olvasható a közleményben.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2013. február 11. 17:25
Segélyt adna munkabér helyett a Fidesz!
Fakutya őrnagy
2013. február 11. 11:45
A másik oldal képviseli a magyarországi nagytőkét, a verseny minden korláttól mentes szabadságát, ugyanakkor krokodilkönnyeket hullajt azokért, akiket állandóan valamilyen állami köldökzsinóron keresztül kell táplálni, segélyezni. Ha nem lennének olyan emberek Magyarországon, akiket segélyezni kell, akiket meg lehet vásárolni 19 ezer forintos egyszeri nyugdíjtámogatással meg ehhez hasonló gesztusokkal, akkor a baloldalnak felkopna az álla. Tehát ők érdekeltek a tömegek szegénységben tartásában. Mi pedig a polgárosodásban vagyunk érdekeltek, vagyis minél szélesebb legyen az a középosztály, amelyik a saját lábán megállva képes arra is, hogy közösségeinek az elesettjeit támogassa. http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=10638&menu=nyomtathato
Fakutya őrnagy
2013. február 11. 11:38
Na, itt igazolódik Kövér László évekkel ezelőtti tétele, miszerint a tömegek szegénységben tartása a baloldal érdeke, mert csak szegény embereket lehet párezer forint igéretével manipulálni.
puszika
2013. február 11. 11:24
Hát bizony,nagyon jól hangzik,hogy segély meg közmunka.De nézd meg a közmunkások teljesítményét,amikor 60.000 volt, sem voltak jobbak,ráadásul akkor még kevesebben dolgoztak?.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!