Élőlánccal tiltakoznak az elbocsátások ellen az egyetemfoglalók

2013. február 25. 16:17

Élőláncot szerveznek kedd délutánra az egyetemfoglaló diákok. A demonstrációval az intézményben bejelentett elbocsátások ellen szeretnének tiltakozni.

2013. február 25. 16:17

Február 26-án fél kettőre szervezik az egyetemfoglaló diákok az élőláncot, mellyel az nyugdíjas korú illetve félállásban dolgozó 32 oktató elbocsátása ellen szeretnének tiltakozni – írja az Eduline. A demonstráció után negyed háromtól tartanak fórumot a felsőoktatást érintő forráskivonás témájában.

Nem számít a diákok megbecsülése. Nem számít a tudományos teljesítmény.  Kiváló, az egyetem minőségét és jóhírét meghatározó oktatókat akarnak eltávolítani” – írják az esemény Facebook-oldalán, a szimpatizánsokat pedig kedden fél kettőre várják a Múzeum körúti Trefort kertbe. 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2013. február 25. 19:46
A budit ne hagyjátok őrizetlenül!
Kristóf
2013. február 25. 19:17
Jó ötlet élőlánccal tiltakozni,de én inkább lángszóróval és géppuskával tiltakoznék.
felfújta a szél
2013. február 25. 18:54
"22 oktatót küldenek el. Nyugdíjas korú, 62, illetve 65 év fölötti kollégákról van szó. " Már azt hittem felszámolják végre azt a libsifészket, de úgy látszik nem erről van szó
silvester
2013. február 25. 18:34
Sz....rosok már másokért tüntettek.Mily jó,mily szép cselekedet,de inkább okuljatok és tanuljatok.Apátok és anyátok hol van-nem kiváncsi arra,hogy napokig otthontalanok vagytok-ha egyáltalán apa és anya az ilyen szintű gyerekek szüléje,vagy mi.Szülé az nem annyi szentigaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!