A Fidesz szerint nincs szükség Bajnai–Orbán vitára

2013. február 06. 14:27

A Fidesz úgy véli: Bajnai Gordonnak ma nem Magyarország miniszterelnökével kellene vitáznia, hanem a magyar emberekkel, velük van ugyanis vitája.

2013. február 06. 14:27

A Fidesz az MTI–hez eljuttatott szerdai közleményében így reagált arra, hogy Bajnai Gordon volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke nyilvános vitára hívta Orbán Viktort. A Fidesz szerint Bajnai Gordon csökkenteni akarja a minimálbért, a magyar emberek azonban nem támogatják ezt; a családi adókedvezmény megszüntetésére készül, a magyar emberek viszont nem értenek ezzel egyet; csökkenteni akarja a nyugdíjakat, de a magyar emberek nem kérnek ebből. Bajnai Gordonnak tehát a magyar emberekkel van vitája – közölték.

Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke a Fidesz-KDNP-frakció gyulai ülésén a vitával kapcsolatban azt közölte: hatalmi harc zajlik, hogy ki legyen a baloldal vezetője. „Míg ez nem dőlt el, addig egy ilyen felvetés igazából a baloldali hatalmi küzdelem szükséges velejárója” – fogalmazott, eldönthetetlennek nevezve, hogy kivel is kellene vitatkozni. Hozzátette azt is, hogy egyébként még az sem világos, miről kellene vitázni, hiszen a baloldalon „egyszerre mondanak mindenfélét”.

Az Együtt 2014 választói mozgalom szerdán közölte, hogy Bajnai Gordon vitára hívja Orbán Viktort. Indoklásul azt írták: a Fidesz álcivil szervezetek mögé bújva hazugságokat terjeszt terveikről, és szembesíteni szeretnék „a valósággal” a miniszterelnököt. A választói mozgalom arra reagált, hogy megjelentek a napilapokban a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány újabb hirdetései, amelyeken Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc, képmásuk alatt pedig az Együtt tették tönkre az országot felirat látható. A mozgalom közleményében egyebek között azt írta: nincs Bajnai–Gyurcsány–szövetség, az Együtt 2014-nek „esze ágában sincs” csökkenteni a minimálbért és programja nem csökkenti a nyugdíjakat.

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Terminátor
2013. február 07. 10:23
Orsós viktor fosik ,hogy napvilágra kerül az összes hazugsága !
MérlegElőd
2013. február 06. 22:06
Ki az a Bajnai? Egyrészről az a zseni akihez istened is dörgölőzött többször is külföldön, hogy némi szalonképességet mímeljen. Másodszor ez az a Bajnai, aki miatt a rinya fidess amikor 20 % fölött állt az Együtt 2014 szövetség élén, akkor engedett bevallani a Kopin-Tárkinak 7%-ot, most 17 %-ot kényszeredett vallani. Szóval! A logika szerint, attól mert valamiről nem tudsz, attól nem a tudáshiányodban lévő a jelentéktelen, hanem a te értéked. Nem?
kálmi
2013. február 06. 20:27
Nincs bizony! Először is még másfél év van hátra a kormányzásból, másodszor ki az a Bajnai?
gebasz
2013. február 06. 19:25
Állítólag orbán támogatna egy Finkelstein, Birnbaum - Ron Werber vitát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!