A Fidesz szerint leszerepelt a baloldal közbiztonsági politikája

2013. február 26. 16:24

A Fidesz szerint a baloldal közbiztonsági és honvédelmi politikáját már ismerik a magyar emberek, és nem kérnek belőle többet.

2013. február 26. 16:24

Kocsis Máté, a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának kormánypárti elnöke ezt azután közölte, hogy az MSZP kedden a rendvédelmi programjáról tárgyalt szakszervezetekkel. A fideszes politikus az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a Gyurcsány-Bajnai-kormányok veszélybe sodorták a közbiztonságot, szétzüllesztették és saját politikai céljaikra használták fel a rendőrséget. A honvédelemmel kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy 2010 előtt a szaktárca létezéséről csak a gyanús ingatlanügyeivel kapcsolatban lehetett hallani.

A magyar emberek 2010-ben azért bízták a Fideszre a kormányzást, mert elegük volt abból, hogy nincs rend az országban, és az állam a bűnözők oldalán áll” – közölte Kocsis Máté. Hozzátette, Magyarország ma jobban teljesít a rend helyreállításában, mint korábban, hiszen 3500-zal több rendőr dolgozik, mint a kormányváltáskor, és 2400 új rendőrségi járművet is szolgálatba állítottak. Az eredmények közé sorolta azt is, hogy „ma a rendőrség nem tűri sorai között a korrupciót”, a törvényeknek visszatartó erejük van, a visszaeső erőszakos bűnözők pedig egy életre rács mögé kerülnek.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2013. február 26. 20:24
Szánalmas.
HSL
2013. február 26. 19:53
bezzeg most haladunk: a közgép több zsetont kap egy évben, mint a honvédség egésze
trabantkombi
2013. február 26. 19:26
És honnan a tetves hazug komcsi besúgó mélymagyar geci kurva ügynök anyjából tudja a fideszmp, hogy az emberek miből kérnek és miből nem? 2014!!!!
BőröndÖdön
2013. február 26. 19:15
Utoljára a kommunisták beszéltek mindig az emberek nevében...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!