A Fidesz folytatja a rezsicsökkentést

2013. február 21. 15:12

A Fidesz mindent megtesz azért, hogy az emberek terheit tovább enyhítse, ezért a rezsicsökkentés folytatódik – közölte Németh Szilárd csütörtökön.

2013. február 21. 15:12

A kormánypárt parlamenti képviselője ezt arra válaszul írta az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy az LMP szerint a kormányoldal által „a választási kampány részeként” elfogadott tízszázalékos rezsicsökkentés csak rövid távú megoldást jelent, helyette a lakások energetikai felújításában kellene gondolkodni.

Örülünk, hogy a pártszakadás után a volt LMP-seknek van idejük az embereket érintő problémákkal foglalkozni, de felhívjuk a későn kapcsolók figyelmét, hogy a rezsicsökkentés már hat hete megvalósult, és bárki bármit is mond, meg is marad” – reagált Németh Szilárd, az újabb rezsicsökkentést előkészítő fideszes munkacsoport egyik tagja. A politikus hozzátette, a családok örömmel fogadták és támogatják a rezsicsökkentést, hiszen annak köszönhetően több pénz marad a kasszájukban.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2013. február 21. 23:44
http://www.168ora.hu/itthon/beszolt-orbaneknak-elmu-fogyasztoknak-kuldott-levelben-110669.html
realista
2013. február 21. 18:36
Ha a rezsicsökkentés csak elhatározás, és rendelet kérdése, akkor ezt már 2010-ben is megtehették volna. Akkor még hiteles is lett volna, így viszont erősen kampányízü a dolog.
gebasz
2013. február 21. 17:54
"A Fidesz mindent megtesz azért, hogy az emberek terheit tovább enyhítse" háháhá :D rég röhögtem ennyit :D ezek mekkora idióták bakker
sasadi
2013. február 21. 17:13
Nagyon szép ez az aggódás, de úgy tudom, hogy 2010-ben az államadósság 85%-os volt, amit már 80% alá sikerült csökkenteni. Ha beindul a gazdaság (ami persze sok tényezőtől függ és sok aprómunkát igényel) akkor várható nagyobb mértékű adósságcsökkentés. Az adósságot növelni persze sokkal könnyebb. Ezt tették a ballib kermányok 2002 és 2010 között, amikor közel 30%-al növelték azt. Mikor megkérdezték Gyurcsányt, hogy hol van a felvett hitel, azt válaszolta, hogy a nyugdíasoknál, meg a családoknál. Na ezt nem szabad mégegyszer megengedni! Ezért nem lehet Őket még a kormányzás közelébe sem engedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!