Veszélybe került a magyar ET-akkreditáció

2013. január 21. 14:37

Egy olasz néppárti képviselő hivatalosan is kezdeményezi az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének ülésszakára érkező magyar és görög küldöttség akkreditációjának felfüggesztését a jobbikos, illetve az Arany Hajnal delegáltjai miatt.

2013. január 21. 14:37

Hivatalosan kezdeményezi a magyar és a görög küldöttség akkreditációjának megkérdőjelezését egy olasz néppárti képviselő, amiért az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének ülésszakára érkező küldöttségekben a görögországi Arany Hajnal és a magyarországi Jobbik képviselői is helyet kaptak.

Az ET sajtószolgálatának közlése szerint Fiamma Nirenstein úgy véli: az, hogy ezek a képviselők helyet kapnak a közgyűlésben, ellentétes lehet az Európa Tanács alapító okiratában foglalt értékekkel, egyebek között az emberi jogok tiszteletben tartásával és előmozdításával, a demokráciával és a toleranciával.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2013. január 21. 17:57
A fociban akkor voltunk nagyok, amikor az észjátékot favorizáltuk. A politikában mi erről sosem voltunk híresek, s ahogy a JOBBIKOT nézem, ők lennének az utolsók ebben az értelemben. Az, hogy egy párt mennyire tud ütőset mondani, kidomborodhat: megfelelő intellektuális színvonal esetén. A magyar politika eme tekintetben meglehetősen színvonaltalan. Ha bármelyikük alulmúlja még ezt is, tényleg nem sok értelme van az európai jelenlétének, mert több a kár utánuk, mint a haszon. Hogy egy egyszerű példát is mondjak: Az MSZP plakátkampányára a Fidesz részéről egy intelligens válasz lehetne, ha az MSZP beteges felfogásáról beszélnének, s arról, az ország ne engedje, hogy az MSZP vírusát szétköhögve tovább betegítse Magyarországot.
Viktus
2013. január 21. 17:48
http://kuruc.info/galeriaN/2012/Fiamma_Nirenstein01_480.jpg majd pont ő mondja meg :D
antioxi
2013. január 21. 17:42
Javaslatot kellene tenni már egy tökös valakinek, hogy a zsidókat tiltsák ki az EU-ból.
Soma
2013. január 21. 16:47
"Oh, irgalom atyja, ne hagyj el! " --- "Hivatalosan" meg "ellentétes lehet! Az olaszok demokratája! :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!