Rogán: Nem mondtuk, hogy beleírjuk a regisztrációt az Alkotmányba

2013. január 07. 15:18

Rogán Antal az ATV műsorában leszögezte, az eddigi népszerűségvesztésüknek semmi köze a választási feliratkozásról való lemondáshoz.

2013. január 07. 15:18

A Fidesz frakcióvezetője úgy fogalmazott, meglepődött, hogy az Együtt 2014 „konzervközleményben” szólította fel a kormánypártokat, hogy ne módosítsák újra az Alkotmányt, miközben ők már előtte bejelentették az előzetes regisztrációtól való elállást.

Rogán szerint, ha beleírták volna az Alaptörvénybe a regisztrációt, akkor egy hosszú politikai-jogi vita kezdődött volna, és a választáshoz közeledve fontos, hogy tiszták legyenek annak szabályai.

Mint mondta, kíváncsi arra, hogy azok, akik egyes alkotmánybírák megválasztása kapcsán diktatúra bevezetésével vádolták őket, most majd mit fognak mondani.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tabakur
2013. január 07. 20:12
Jaj! nem kell ez a nagy színjáték. Tudta a döntést a fidesz már régen. Így volt leg simább a visszavonulás a reg. ből, mivel a polgárok 70%-a ellenezte.Jót lehet vitatkozni a semmin.
NeMá
2013. január 07. 20:12
Öcsém ezt a sok félkegyelmű Lúdmillást Ron Wörhenyes tróger bandát! Ezek most annak örülnek, hogy 4 gólt kaptak és rúgtak egyet! Szolok 4:1 re kikaptatok megint :)
BőröndÖdön
2013. január 07. 19:53
Tóni,tudjuk,a magyar vizslához sem volt semmi közöd,hazudsz,mint a vízfolyás,szemrebbenés nélkül.Vérfideszes vagy.
HSL
2013. január 07. 18:13
duplagondol... duplagondol... duplagondol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!