Nem adják vissza a mandátumukat Jávorék

2013. január 30. 15:01

Jávor Benedek szerint ha Schifferék kormányváltást szeretnének, ahhoz rossz stratégiát választottak.

2013. január 30. 15:01

Jávor Benedek a HírTv Rájátszás című műsorában megerősítette, hogy a Párbeszéd Magyarországért Platform tagjai nem adják vissza mandátumukat, mivel az LMP eddigi tevékenységében a nyolc kilépő képviselő munkája „vastagon benne volt”. A zöldpárt egykori frakcióvezetője úgy ítélte meg, ez nem ugyanaz az eset, mint ami egykor Ivády Gábor függetlenné válása kapcsán fennállt – az LMP szavazói pedig szerinte egyértelműen kiálltak az összefogás mellett.

A politikus szerint szakpolitika tekintetében a szemben álló felek hasonlóan gondolkodnak, ugyanakkor ha Schiffer Andrásék nem fogják támogatni a közös frakció fenntartását, akkor nem lesz ilyen – „ha nem kérnek belőlünk, nem is kapnak”.

A pártjából kivált képviselő úgy véli, kétséges, hogy az LMP 2014-ben önállóan be tud-e majd kerülni a Parlamentbe. Jávor Benedek kifejtette, hogy szavazóik tetszését nem nyerte el az elzárkózás mindenféle együttműködéstől – ha pedig az emberek 2010-ben tudták volna, hogy „a Fidesz nekiáll a kiépült demokratikus intézményeket lebontani, akkor nem lett volna fideszes kétharmad”.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2013. január 30. 20:53
Kormányváltás!!!Kormányváltás!!!Kormányváltás!!!Kormányváltás!!!Kormányváltás!!!Kormányváltás!!!Kormányváltás!!! És még ezek nevezik magukat progresszívnak, vagy haladó szellemiségűnek, vagy akárminek.
Csigorin
2013. január 30. 20:16
de nem birod megerteni te faszkalap, hogy a mindenaron valo kormanyvaltas addig nem cel, amig nem egy JOBB kormanyra tortenik? A fideszt mi ertelme lenne levaltani a meg rosszabb maszopra vagy baynaura?
=nessuno=
2013. január 30. 20:01
Nevetséges ez a mandátum visszakövetelés. Ha rászavazok egy pártra, abban döntő szerepe van a párt arcainak. Az elért eredményben vastagon benne van Jávor, Karácsony. Nem potyautasok! Írattak volna velük alá dátum nélkül előre egy lemondó nyilatkozatot, mint állítólag a Fideszben.;)) Mint pár nóném ökör, aki Ángyántól is a mandátumát követelte...mert listán a senkik vitték be.:D:D:D
hátakkor
2013. január 30. 19:51
Xmas NEM demokrata
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!