MN: A Fidesz miatt halogatja évértékelőjét Bajnai

2013. január 16. 08:20

Már kétszer is elhalasztotta évértékelőjét Bajnai Gordon – írja a Magyar Nemzet. A halogatás oka, hogy a volt miniszterelnök beszédét a választási regisztrációra építették fel, aminek bevezetésétől a Fidesz azonban egyelőre elállt, ez pedig komoly zavart okozott Bajnaiék kommunikációs terveiben.

2013. január 16. 08:20

Bajnai Gordon és környezete arra számított, hogy a Fidesz az Alkotmánybíróság döntése ellenére is bevezeti a választási regisztrációt, ennek tükrében készítették elő a volt kormányfő évértékelő beszédét, melyre január 20-án került volna sor a Millenárison – írja a Magyar Nemzet. A Fidesz azonban mégis elállt a regisztrációtól, ezért az Együtt 2014 úgy döntött, hogy február 3-ára halasztják az évértékelőt.

A lap szerint a kormánypárt lépése akkora zűrzavart okozott a szervezetben, hogy végül egy harmadik időpontban, február 9-én tartja meg évértékelőjét a volt kormányfő.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2013. január 16. 12:46
Nem csak a regisztráció eltörlése (sajnos, hogy eltörölték) okoz problémát ennek a Libásnak, hanem már az is, hogy egy magyarokról szóló alapitványt magyarként, magyar pénzéből, a magyaroknak hozzon létre. Ha már ezt sem volt képes összehozni amerikai haverjai segitsége nélkül, akkor mi a francot akar miniszterelnökként csinálni? Maximum ÚJBÓL tönkretenni az országot.
tarackos
2013. január 16. 10:46
Ez olyan mintha a régi vicc paródiája lenne. Amiben a rádióban mondják mivel telik a főméltóságos elsőtitkár elvtárs úr napja. Annyi különbséggel, hogy nem találják el a vezénylő csillagot és tévedésből a libás életét mesélik...
fofo
2013. január 16. 10:42
A bőrgyógyászom mondta, hogy ezektől a LIBATOP, vagy LIBALOP (nem értettem tisztán) féléktől vannak a kiütéseim. Gondolom, a gyűlölet-szakértők meg kétségbe vannak esve, hogy hiába körmöltek napokig, ki lehet dobni a beszédet, pedig olyan hihető hazugságokat sikerült összeszedni. Most aztán kezdhetik előlről, de jó volna már valami újabbakat kitalálni, mert ezeket már nem hiszik el az emberek. Kéne beszélni ezzel a Rhon-gyerekkel, hátha van valami jó ötlete.
bagira
2013. január 16. 10:39
Rohadtul illik a sunyi pofához arcmimikához a durva orr ,na ezt se az orráért szeretik, mint kókát nem a kapafogáért:))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!