Gaudi-Nagy: Azokkal van bajuk, akik a nemzeti érdekeket képviselnék

2013. január 23. 14:25

A jobbikos politikus szerint a „holokauszt-ipar” Finkelstein óta létező fogalom, és az antiszemitizmus vádját azokkal szemben használják, akik nem tisztelik a globális hatalmak befolyását a világban.

2013. január 23. 14:25

Gaudi-Nagy Tamás Fiamma Nirenstein kezdeményezésére reagált a HírTv Rájátszás című műsorában. Az olasz néppárti politikus Gaudi-Nagy Európai Tanács-béli akkreditációjának felülvizsgálatát kérvényezte, többek között a Jobbik-képviselő olyan mondataira hivatkozva, mint „az antiszemitizmus nem létezik, a holokauszt-ipar pedig azt a célt szolgálja, hogy a zsidók átvegyék az uralmat a világ fölött”.

A jobbikos politikus szerint az idézet nem ebben a formában hangzott el, és a támadás Magyarországgal és minden olyan európai országgal szemben valósul meg, akik „a nemzeti önrendelkezés útját kívánják járni”. Gaudi-Nagy szerint a holokauszt-ipar létező fogalom Finkelstein óta, mindazonáltal a vádakkal szemben nem köszöntek a radikális jobboldali politikusok egymásnak karlendítéssel.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2013. január 24. 20:13
A zsidóknak tudniok kell, hogy a magyarok legyőzhetetlenek. Kemény fába vágták a fejszéjüket.
korona
2013. január 24. 20:04
Jaj annak, aki ellen mer szegülni a zsidóknak. Gondolják a zsidók. Úgy vélem, hogy a zsidók a jelen esetben nem jó irányba mennek, nem jó módszert választottak. Ebből bizony baj lehet, de főleg nekik.
rogananti
2013. január 24. 18:00
Sosem értettem, hogy egy náci miért tagadja magáról, hogy náci. Sokkal jobb lenne felvállalni az ilyesmit, még a végén sunyi kis pondrónak tűnik, aki mellébeszél. Nekik is könnyebb lenne, az értelmesebbeknek pedig nem lenne meglepetés. Tehát, tényleg nem értem. Náci az náci, cigány az cigány, zsidó az zsidó, arab meg arab. Nem olyan bonyolult ez.
karika01
2013. január 24. 12:29
Sajnos lehetett sejteni, hogy nem lesz olyan egyszerű keresztülvinni ezt a kezdeményezést, de már az is nagyon örömteli, hogy egyáltalán megszületett! Remélem, hogy ez csak a kezdete a Jobbikos politikusok elszigetelődésének nemzetközi porondon, és fogják még hasonló, gyümölcsözőbb indítványok követni ezt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!