Fidesz: Veszélyes a családoknak az Együtt 2014 alkotmánytervezete

2013. január 15. 13:57

Az Együtt 2014 választói mozgalom alkotmánytervezete a kormánypárt szerint utat nyitna az ország újbóli eladósítása előtt, és ismét lehetőséget adna általános ingatlanadó bevezetésére.

2013. január 15. 13:57

Minden magyar családra nézve veszélyesnek tartja a Fidesz az Együtt 2014 választói mozgalom alkotmánytervezetét, mert az utat nyitna az ország újbóli eladósítása előtt, és ismét lehetőséget adna általános ingatlanadó bevezetésére – mondta a kormánypárt szóvivője keddi sajtótájékoztatóján.

Bajnai Gordonék azzal „ámították” az embereket, hogy új arcokkal, új programmal lépnek színre, az elmúlt hetek „tárgyalásos színjátéka” során azonban volt miniszter tárgyalt államtitkárával, volt államtitkár tárgyalt főosztályvezetőjével, apa tárgyalt fiával, vagyis ugyanazok folytattak megbeszéléseket, „akik egyszer már tönkretették az országot” – fogalmazott Selmeczi Gabriella.

Most pedig újra lelepleződtek – mondta, utalva arra, hogy a Magyar Nemzet keddi számában arról írt: az Együtt 2014 alkotmánytervezetének nagy része szó szerinti átvétele a második Gyurcsány-kormány idején, 2006 júniusában a Petrétei József akkori igazságügyi és rendészeti miniszter által készített tervezetnek.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. január 15. 16:15
Igaza van az állampártnak,minden veszélyes a családokra amit nem az élcsapat talál ki.Tényleg hülyének nézik az országot!
Secnir
2013. január 15. 15:58
selmeczi: jujj de veszélyesek! meg gonoszak! programjuk van! rogán: vonják vissza a törvényervezetüket! mondjon le! tehát ezek nem normálisak. van egy egyesület (amelyik még nem párt, ugyebár), és minden egyes megszólalásuk, szavuk pánikot okoz a fideszben. az egy más kérdés, hogy a szóvivőik, a frakcióvezető stb., olyanok, amilyet éppen le tudtak akasztani a szögről. de nincs odafent valaki, aki azt mondja: gyerekek, majd ha párt lesznek, akkor támadunk, addig pofa lapos! vagy (ez a másik lehetőség) a fidesz nagyon is tudatában van annak, hogy a jelenlegi E2014 tagjai nemzetbiztonsági szempontból (és ügynökszempontból) feddhetetlenek. tudják, hogy erkölcsileg támadhatatlanok. (mindkettőről tudhatnak, hiszen lázár a titkosszolgálatok élet-halál ura, míg az ügynökkérdés esetén a fidesz bő nyállal szop le mindenki, csak segítsen leszavazni nekik. még az mszp-t is) teát joggal félnek, mert nem tudnak rajtuk fogást találni. marad a jól bevált lejáratás. de az sem megy. (az ügynökvonalat erősíti az is, hogy Bajnai első kijelentései között szerepelt, hogy igen, várja az mszp-t is, de csak ha az ügynöktörvénnyel kezdenek, és úgy, ahogy ő mondja. eredményeképpen pl. gyurcsány és lendvai nem is indulnak 2014-ben sem képviselőként, sem sehogy.)
ruszti
2013. január 15. 15:43
Hallóóóó.. Gabriella ! Sopronba már második éve fizetik a "családok"meg mindenki az ingatlan adót,tudom nem a kormány vezette be csak az önkormányzat ! Azám de mi van akkor ha az fideszes akkor a fidesz önmagára nézve is veszélyes ?
kuzmics
2013. január 15. 15:26
Az "Együtt 2014" önmagában veszélyes. Ha hatalmat adunk a kezükbe, megérdemeljük!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!