Elítélik az MSZP plakátkampányát Fejér megye fideszesei

2013. január 29. 11:06

Fejér megye kormánypárti parlamenti képviselői a szocialisták óriásplakátokon folytatott, országos „gyűlöletkeltő kampányának” leállítását követelték.

2013. január 29. 11:06

Az MSZP óriásplakátokon folytatott, országos „gyűlöletkeltő kampányának” leállítását követelték Fejér megye kormánypárti parlamenti képviselői keddi székesfehérvári sajtótájékoztatójukon. Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke azt mondta, megérkezett Fejér megyébe is „az MSZP Ron Werber-i gyűlöletkampánya”, amely szerinte az ellenzéki párt kudarca. Az itt élők nem kérnek a gyűlöletkeltésből, nem kérnek a rombolásból, mert nyugalomra és biztonságra van szükségük – hangoztatta. A Fidesz a gyűlölködés helyett a családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások érdekében folytatja kormányzását mind országosan, mind Fejér megyében – mondta Törő Gábor.

Dorkota Lajos kormánymegbízott úgy fogalmazott, hogy a szocialisták semmit nem tanultak 2010-es bukásukból, amely azért következett be, mert „a bankokat támogatták az emberek helyett”. Szerinte az MSZP által külföldi kézbe juttatott Dunaferrnél veszélybe került több ezer munkahely megvédésén kellene fáradozniuk, és nem az emberek szembeállításán. Tessely Zoltán, Bicske polgármestere közölte, hogy 2010-ben egyetlen választókerületben sem kértek az MSZP hazugságaiból, és ma is ez a helyzet. Úgy vélte: az óriásplakátokon mocskolódás helyett bocsánatkérésnek kellene lennie azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Varga Gábor, Cece polgármestere hangsúlyozta: a déli térség Fejér megye legelmaradottabb vidéke, ahol sok problémával küzdenek. A szocialisták által 2010-ben „otthagyott romokból építik újjá a környéket”, és nem kérnek a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából – tette hozzá.

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára elmondta, hogy az elmúlt évek eredményei – csökkenő államadósság és rezsiköltség, emelkedő minimálbér, a nyugdíjak értékének megtartása – a magyar emberek áldozatvállalásának és munkájának köszönhetőek. A siker közös, amire büszkék vagyunk, ezért a magyar kormány a gyűlöletkampány helyett folytatja a kormányzást, hogy nyugodtan, tiszta tekintettel állhassunk választóink elé – fogalmazott. Az öt képviselő felszólította a Fejér megyei MSZP vezető politikusait – Herczog Edit EP-képviselőt, Magyar András dunaújvárosi választókerületi felelőst, Horváth András megyei elnököt, Szabadkai Tamás megyei közgyűlési képviselőt és Márton Roland székesfehérvári elnököt –, hogy állítsák le a „gyűlöletkampányt”.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Midgardsorm
2013. január 29. 22:27
Értik ezek a nyomorékok egyáltalán azt a szót, hogy „gyűlölet”? Ugyan mi az apjuk fasza „gyűlölet” van azokon a plakátokon? Kampányolt a fidesz a tandíj ellen? Mi az hogy, népszavaztatott is. Bevezették? Mint a szél. Kudarc a matolcsyzmus? Még egykori sajátjaik is azt mondják.
Bazooka454
2013. január 29. 13:05
Nem tartom gyűlöletnek, ha egy hazug politikust szembesítenek korábbi kijelentéseivel. Gyűlöletkampányt a Fideszmatyi és CÖF folytatott, bár az is inkább pénzmosás volt. Egy kis közpénz a narancsos "havernak".
liberálzöld.
2013. január 29. 12:29
Ja, hogy elítélik? Már azt hittem, hogy nem!
Samsa
2013. január 29. 12:26
Fidesz plakát jó plakát, szoci plakát rossz plakát. Ennyi! Vérprimitív kommunikáció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!