A Fidesz az ellenzéktől félti az országot

2013. január 23. 18:52

A szerdai ellenzéki egyeztetés hírére közleményben reagált a Fidesz-frakció. A főként kérdésekből álló közleményben az áll, hogy az ellenzéki pártok már egyszer kiárusították, eladósították és veszélybe sodorták az országot, és ez egyszer elég volt.

2013. január 23. 18:52

A kormány megvédi az országot attól, hogy olyanok, mint akik ma újra paktumokat kötnek egymással, újra kiárusítsák, eladósítsák és veszélybe sodorják - közölte a Fidesz-frakció szerdán az MTI-vel, arra reagálva, hogy ellenzéki pártok egy csoportja szerdán megbeszélést tartott. A Fidesz-közleményben nagyobbrészt kérdésekből áll.

„Vajon miért szeretnék a legfőbb ügyész tevékenységét az igazságügyi miniszter felügyelete alá rendelni? Talán azért, hogy nyomást gyakoroljanak az illetékes szervekre, és ezáltal felmentést kapjanak az ellenük felhozott vádak alól? Miféle közjogi rendszer várható olyanoktól, akik két alkalommal is választás nélkül, puccsal ültették embereiket a miniszterelnöki székbe, mert ugye Gyurcsány Ferencet és Bajnai Gordont a baloldal egyszerűen odaültette?” – teszi fel a kérdést a Fidesz a közleményben.

A Fidesz hangsúlyozza: Magyarország 2010-ben összefogott, Európa legerősebb társadalmi felhatalmazásával új kormány kapott megbízást, amely védelmet ad a családoknak, a magyar földnek, a nemzeti vagyonnak, az időseknek és a fogyatékkal élőknek.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kronikas
2013. január 24. 09:51
A Fidesz "megvédi"? köszönöm, nincs több kérdésem
Secnir
2013. január 24. 07:23
"A főként kérdésekből álló közleményben az áll, hogy az ellenzéki pártok már egyszer kiárusították, eladósították és veszélybe sodorták az országot," mocskos LMP! kötsög Jobbik! halál az E2014-re! a 4K!-ról most ne is beszéljünk! hát hogy képzelik ezek? MEGINT ki akarják árusítani az országot? PFEJJJJ!
kisalex
2013. január 23. 22:54
amit megtudtam: orbánt nem lehet megpuccsolni, meg nem lehet ellenzékben sem. meg, hogy már egyre korábban világosodik...
gebasz
2013. január 23. 22:26
ezt már szeretem! prosztó hangnem, olcsó szöveg, induljon a sárdobálás. remélem az mszp válasza is hasonló lesz alázzák csak egymást :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!