Török: Selmeczi és a Fidesz is virgácsot érdemel

2012. december 01. 14:55

Nem akarja megszüntetni a bankadót az MSZP, csak az európai átlag környékére szeretné csökkenteni – közölte Török Zsolt, aki sajtótájékoztatóján közölte: remélte, hogy virágot adhat Selmeczi Gabriellának is, de szerinte a Fidesz és annak szóvivője is virgácsot fog érdemelni.

2012. december 01. 14:55

Az MSZP elképzelései között nem szerepel a bankadó megszüntetése, a szocialista párt csak az európai átlag környékére szeretné csökkenteni annak mértékét – mondta szombaton újságíróknak Török Zsolt. Az ellenzéki párt szóvivője Selmeczi Gabriella szavaira reagált, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: a szocialisták meghirdetett programja alapján látszik, hogy ki szeretnék vezetni a bankadót, ennek árát pedig az emberekkel fizettetnék meg.

Török Zsolt úgy fogalmazott: a nagyobbik kormánypárt szóvivője úgy beszél a nyugdíjakról, hogy a Fidesz, amelyik már elvette a 3000 milliárd forintos nyugdíj-megtakarítást, amikor csak teheti, „ráront a nyugdíjasokra”. Az MSZP-kormány által bevezetett bankadót a jelenlegi kabinet szerinte olyan mértékben „eltolta”, hogy amiatt tömegesen bocsátottak el embereket, és közben a hitelezés is teljes mértékben leállt.

Az MSZP-s politikus tájékoztatója közben elővett egy szegfűt és egy virgácsot, mondván: hitte, hogy a virágot adhatja át Selmeczi Gabriellának, mert a Fidesz szóvivője elolvasta a programjukat és arról akar vitázni, azonban úgy látja, hogy virgácsot fog érdemelni ő és pártja is. „Nemcsak tőlünk, hanem a választóktól is, hiszen az embereknek elegük van a Fidesz népnyúzó politikájából, szakmaiatlanságából” – zárta szavait Török.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2012. december 01. 21:05
Kihajtották, röfögött, visszahajtották. Mindenesetre szóvivőkből mindkettő csehül áll.
fogd a pénzt és kuss
2012. december 01. 19:09
zsótika megvirgácsozná a gabit? tarto tőle előbb kap ánuszmasszázst a fletótól...
Julismama2
2012. december 01. 17:09
Te meg cserepes virágesőt!
dönci4
2012. december 01. 17:02
Na Zsoltika ezt jól megkaptad! A hazug szőke ribancról szó sem esett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!