Selmeczi: Az emberek továbbra is támogatják a Fideszt

2012. december 03. 14:58

A Fidesz szóvivője szerint a vasárnapi időközi önkormányzati választásokon ismét bebizonyosodott, hogy az emberek továbbra is támogatják a kormánypárt politikáját.

2012. december 03. 14:58

Selmeczi Gabriella az MTI-hez eljuttatott hétfői közleményében idézte a vasárnapi orgoványi polgármester- és a budakalászi képviselő-választás eredményét. A Bács-Kiskun megyei Orgovány polgármesterének Lóczi Boglárkát, a Fidesz-KDNP közös jelöltjét választották, aki 42 százalékos részvétel mellett a szavazatok 61,5 százalékát kapta. A Pest megyei Budakalászon a Budakalászi Baráti Kör jelöltje, Máté István a leadott 398-ból 204 szavazattal nyerte a település 1-es számú választókerületében tartott időközi képviselő-választást.

A Fidesz szóvivőjének értékelése szerint Orgoványon meggyőző fölénnyel nyert a kormánypárt jelöltje, Budakalászon pedig a Fidesz által támogatott jelölt maga mögé utasította mások mellett az MSZP és a Jobbik jelöltjét is. „Újra bebizonyosodott, hogy az emberek továbbra is támogatják a Fidesz politikáját” – írta Selmeczi Gabriella.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. december 03. 17:51
Gabika,miért kell hergelni az embereket??
6qwasyx
2012. december 03. 17:01
Gabika, én téged is támogatnálak: egy szívlapáttal!
geraz51
2012. december 03. 15:31
Az újságírói ellenforradalom mindent megtesz,hogy ellehetetlenítse FIDESZ-t,de az emberek nagy része hála isten nem foglalkozik ezzel.Van egy hangos réteg aki állandóan hergelni igyekszik az arra fogékonyakat.Ilyen mindig volt és mindig lesz is. Az ellenzéki pártok hangosak de gyengék.Remélem így is marad,mert feltétlen szükséges az ország rendbetételéhez.
rosszkutya
2012. december 03. 15:17
A Hazafias Népfront jelöltjei is meggyőző fölénnyel nyertek, úgyhogy azok is élvezték a zemberek támogatását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!