Jobbik: Sárga csillag helyett a sárga csekkekkel kellene foglalkozni

2012. december 01. 15:41

Z. Kárpát Dániel szerint az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, a politikusoknak is ezzel kellene foglalkozni.

2012. december 01. 15:41

A Jobbik szerint bár a kormánypártok és az ellenzéki pártok egy része „önmegjelöléssel bohóckodnak”, de az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, mert ez a valódi gond ma Magyarországon – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Az ellenzéki politikus szerint a Gyöngyösi Márton jobbikos politikus hétfői parlamenti felszólalását követően mellkasukra sárga csillagot kitűző politikusok az „önmegjelölésekkel vállalhatatlan provokációt valósítottak meg”, ezzel szemben inkább azzal kellene foglalkoznia a politikának, hogy hogyan lehet kiszabadítani az embereket „a sárga csekkek tengeréből”.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett rá, hogy egy év alatt jelentősen nőtt az eladósodott családok száma és a politikának ezzel kellene foglalkoznia, de ehelyett „álkérdésekről, álproblémákról, álprovokációkról szól a közélet”.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GeoCracker
2012. december 02. 11:11
http://endresy.blogspot.hu/2012/11/orbania-hazaszeretet-deficitje.html
CzudarMiska
2012. december 02. 08:38
Sajnálattal kell megállapítanom,némely hozzászólás hangneme alpári. Így egy nyócker béli kocsmában sem lehetne nagyobb verés nélkül megnyilvánulni. Különösen minősíthetetlen az antifasiszta polgártárs stílusa.( Kazinczy F.:"a stílus maga az ember.) Javaslom a ma délutáni közös,sárgacsillagos nácivadászatot ezen egyedeknek. Kiváló társaságban (sok-sok vicemagyar)lehet nácizni,fasisztázni és még sokféleképpen gyalázni hazánkat és a magyarokat.Kellemes szórakozást kíván a résztvevőknek:Czudar M.
Fakutya tizedes
2012. december 01. 19:26
Mi baj volt a Zsiga névvel? Nem elég magyarosch?
Fakutya tizedes
2012. december 01. 19:20
A Rabbik mindig megmondják, hogy mi helyett mi mással kéne foglalkozni. Foglalkozzatok a metszett farkincátokkal Ballikak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!