Jobbik: Sárga csillag helyett a sárga csekkekkel kellene foglalkozni

2012. december 01. 15:41

Z. Kárpát Dániel szerint az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, a politikusoknak is ezzel kellene foglalkozni.

2012. december 01. 15:41

A Jobbik szerint bár a kormánypártok és az ellenzéki pártok egy része „önmegjelöléssel bohóckodnak”, de az emberek többségét nem a sárga csillag, hanem a sárga csekkek problémája érdekli, mert ez a valódi gond ma Magyarországon – jelentette ki szombati sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.

Az ellenzéki politikus szerint a Gyöngyösi Márton jobbikos politikus hétfői parlamenti felszólalását követően mellkasukra sárga csillagot kitűző politikusok az „önmegjelölésekkel vállalhatatlan provokációt valósítottak meg”, ezzel szemben inkább azzal kellene foglalkoznia a politikának, hogy hogyan lehet kiszabadítani az embereket „a sárga csekkek tengeréből”.

Z. Kárpát Dániel emlékeztetett rá, hogy egy év alatt jelentősen nőtt az eladósodott családok száma és a politikának ezzel kellene foglalkoznia, de ehelyett „álkérdésekről, álproblémákról, álprovokációkról szól a közélet”.

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik