A középiskolások is tüntettek a keretszámok miatt

2012. december 14. 12:24

Ha az egyetemisták ki tudnak állni értünk, akkor mi is ki tudunk állni saját magunkért – fogalmazott az egyik tiltakozó diák.

2012. december 14. 12:24

Giró-Szász András kormányszóvivő előzőleg azt mondta, nem érti az egyetemisták tiltakozását a felsőoktatást érintő változások miatt, hiszen az őket nem érinti. Csütörtökön viszont már az érintett középiskolások is demonstráltak, délután pedig még egy tüntetést is tartottak, melynek során az oktatási államtitkárság épülete elé vonultak, de a petíciójukat senki sem vette át. 

Tüntettek Békéscsabán is, ahol Hoffmann Rózsa éppen egy protokoll eseményen vett részt. 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
székely
2012. december 15. 08:21
Giró-Szász Andrástól nem is várható más. Úgy működik mint a wurlitzer egy lemezt ismételget, mint Plágium Pali és Zsolti esetén A kormány lezártnak tekinti az ügyet.
nyugalmazott tanár
2012. december 15. 07:19
Gyermekek között szít lázongász at MSZP meg az LMP.
hartnesz
2012. december 14. 23:04
Zalay Szabolcs igazgató mekkora egy mocskos képmutató kis geci.
ciseaux
2012. december 14. 20:18
Eddigi életemben talán 1000 olyan amerikai filmet láttam, ahol "red-neck-melós" apu-anyu mind a három gyerekük születésekor nyitott egy-egy "colege savings account"-ot, hogy ha a gyerek egyszer az életben főiskolára akar menni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!