Vona: A kosdi választás országos jelentőségű

2012. november 26. 15:10

A Jobbik elnöke szerint a vasárnapi, időközi polgármester- és képviselő-választás eredménye országos jelentőségű, mert azt bizonyítja, hogy „a Jobbik továbbra is élvezi az emberek bizalmát”. Erről Vona Gábor beszélt hétfőn, a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján.

2012. november 26. 15:10

Kurdi Ferenc, a Jobbik jelöltje, Kosd eddigi alpolgármestere nyerte a Pest megyei községben vasárnap tartott időközi választást. A 2600 lakosú Kosdon a 2036 választásra jogosult polgár közül 992-en mentek el szavazni, ami 48,89 százalékos részvételnek felel meg, a szavazatokból 489-et kapott Kurdi Ferenc. Vona Gábor szerint a kormánypártok „nem az első súlyos kudarcukat szenvedik el az önkormányzati színtéren”, a Jobbik pedig szintén nem az első alkalommal bizonyította be, hogy képes az emberek bizalmának nem csak a megtartására, hanem a növelésére is.

Kurdi Ferenc arról beszélt, hogy szeretné folytatni a községben korábban megkezdett munkát, befejezni a folyamatban lévő pályázatokat és közelebb hozni egymáshoz a település közösségének tagjait.

A kosdi képviselő–testület augusztus 30-án „kommunikációs hiányosságokra” hivatkozva oszlatta fel magát, ezért kellett időközi polgármester- és képviselő-választást kiírni.
 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eteterezs
2012. november 26. 21:13
A helyében nem lennék ilyen magabiztos... Országos jelentőségű a kosdi választás... térkép kell ahhoz hogy megtaláljam. (lehet én vagyok alul művelt, de szerintem nem tartozik az általános műveltséghez az hogy egy nyugat magyarországi ember csípőből tudja hol van Kosd) Egyáltalán nem országos jelentőségű, vannak még épeszű emberek az országban akik nem tartanak igényt a hazugságokra és a gyűlölet keltésekre.
Syren
2012. november 26. 20:02
ilyen az elbizakodottság, annál látványosabb lesz a hasra esés
kovipett
2012. november 26. 19:35
Ez egy nem reprezentatív felmérés volt. Nem kell messzemenő következtetéseket levonni belőle. Bár a Jobbiktól már ez is szép teljesítmény, hogy egy 2600 fős településen éppenhogy nyertek. Lesz ez még ígyse!
BőröndÖdön
2012. november 26. 17:34
A csirke pista bácsi is eltöltött egy szezont a Parlamentben,a jobbikra is hasoló sors vár,aztán elfelejtjük ezeket a gyönyörűségeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!