Feljelentést tett a Malév felszámolása miatt a Jobbik

2012. november 17. 12:35

A Jobbik szerint jogellenes lehet a Malév felszámolásának egész folyamata, ezért az ellenzéki párt feljelentést tett az ügyészségen.

2012. november 17. 12:35

Bertha Szilvia országgyűlési képviselő szombati budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt: a Malév felszámolásakor nem készült leltár, így nem tudni, hogy a vagyonelemeket valós értéken értékesítették-e. Arra hívta fel a figyelmet, hogy az alapvető pénzügyi és számviteli zárások nem történtek meg, pedig ezek nélkül el sem lehetett volna kezdeni a felszámolást. Szavai szerint „teljesen nonszensz és jogtalan” a Malév felszámolása.

Elmondta, már a Zrt. két leányvállalatát – a földi kiszolgáló céget és a járműjavító részleget – is értékesítették, de nem tudni, milyen áron.
 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viktus
2012. november 17. 15:04
Ebből sem lesz semmi, mint a többivel a FIDESZKDNP az MSZPSZADESZ bandával karöltve tették tönkre ...
sky.net
2012. november 17. 14:21
na igen és aki feljelent az hisz is benne hogy ez a "jogállam" majd lép is valamit, érdemben malév ügyben ? majd nekifut lendít , és bezuttyan a fotelbe ... politikai felelősség ugye ez a NER együttműködnek a zsiványok isznak rá egy kis pezsgőt ..jó buli vót ... oszt jónapot
laci0011
2012. november 17. 13:20
Fogalom lesz lassan a narancsos hozzánemértés...Többe került a felszámolás mint a maradék vagyon!
kjkj945
2012. november 17. 12:42
És?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!