Egyesületbe tömörültek a rádiók

2012. november 30. 13:22

Az iparági integráció segítése, valamint a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése érdekében megalakult a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete. A szervezethez a hazai piaci szereplők 95 százaléka csatlakozott; az elnök fél-egy éven belül eredményt vár.

2012. november 30. 13:22

Pénteken a magyar rádiós piac vezető szereplőinek valamint a HEROE (Helyi Rádiók Országos Egyesülete) részvételével megalakult a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete. Ennek célja az iparági integráció segítése, a piaci szereplők érdekképviselete és érdekérvényesítése annak érdekében, hogy a hallgatók mellett a reklámpiac szereplői valamint a politikai és gazdasági döntéshozók is tisztában legyenek a szakma értékével – hangzott el sajtótájékoztatón péntek délelőtt Budapesten, amelyről a mediainfo.hu tudósított.

A szervezet a hazai piac 95 százalékának képviseletét lefedi, hiszen tagja a Class FM, a Gazdasági Rádió, az Inforádió, a Jazzy Rádió, a Juventus Rádió, a Magyar Katolikus Rádió, a Klasszik Rádió, a Lánchíd Rádió, az MTVA, illetve a Music FM. Az elnök Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója.

Turi korábban elmondta: jelentős problémának tartja, hogy a hallgatottságmérés nem egységes, a teljes piacnak pedig véleménye szerint az amerikai modell irányába kellene fejlődnie. Az elnök pénteken leszögezte: fél-egy éven belül konkrét eredményeket vár a régóta ígért iparági összefogástól.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pokerfacer
2017. január 11. 00:15
Szopni akarsz, burnyák? Gyere, itt a cumid. De előtte kiverhetem kalapáccsal a fogaidat, ugye?
laci0011
2012. december 01. 21:39
Kicsi lehet a répád...
Fakutya tizedes
2012. december 01. 01:19
Médiagecigitt 1 let.
kisalex
2012. december 01. 01:19
iparági integráció? - borzalom egy rádiós egyesülettel kapcsolatban a kifejezés. nevezzük gittügyi mediációnak....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!