Újabb belső vizsgálat a BKK-nál

2012. október 29. 10:13

Idén immár másodszor rendeltek el belső ellenőrzést a Budapesti Közlekedési Központnál – írja a Népszabadság.

2012. október 29. 10:13

Ismét belső vizsgálatot rendeltek el a Budapesti Közlekedési Központnál (BKK) – írja a Népszabadság. A lap szerint az ellenőrzés hivatalos célja a BKK „tevékenységének célszerűségi vizsgálata a rendelkezésre álló források felhasználásának hatékonyságán és eredményességén keresztül”. Ez idén már a második ellenőrzés a cégnél.

A NOL azt írja, hogy többen furcsállják a vizsgálatot, mivel egy alig egy éve működő cégnél, amely csak idén áprilisban szerződött le a BKV-val és a fővárossal, nincs sok értelme célszerűségi vizsgálatot indítani. Az ellenőrzésről múlt héten értesítették a Vitézy Dávidot, a BKK vezérigazgatóját, akit meglepett az újabb vizsgálat híre.

A lap meg nem nevezett forrásokra hivatkozva arról is ír, hogy az újabb ellenőrzésre maga Tarlós István adta ki az utasítást, melynek egyesek szerint a valódi célja az, hogy végre fogást találjanak Vitézy Dávidon, akit egyszer már megpróbált elmozdítani posztjáról a főpolgármester, a fővárosi Fidesz-frakció azonban akkor kiállt mellette.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosszkutya
2012. október 29. 12:26
Nagyon remélem, hogy Dávidka kényszerű távozása után valami hozzáértő ember visszaállítgatja a körúti lámpákat, hogy ismét lehessen ott autóval közlekedni, és a minden egyes lámpánál pirosat kapó autók ne pöfögjék tele fölöslegesen a levegőt. Aztán villámsebesen meg kellene nézni a dunai vonaljáratok kihasználtságát, különös tekintettel arra, hogy véget ért az idegenforgalmi szezon, és kirándulóidő is kevésbé van. Aztán valaki számolja már meg, hogy hétköznapokon indokolja-e az utasszám, hogy az éjszakai buszjáratok némelyikén 11 tonnás, csuklós járműveket indítsanak, vagy egyáltalán indítsanak-e bármit is.
citizen queen
2012. október 29. 12:12
Most olvastam az origón, hogy jegyárat akarnak emelni. Na neee. Tessenek szépen bevezetni az időalapú jegyet, ahogy az már minden környező nagyvárosban évek óta működik, és akkor lehet jegyárat emelni, de így, amikor három átszállással már ezer forintnál járunk... És akkor csodálkoznak, hogy sok a bliccelő.
black and white
2012. október 29. 12:05
Nem lesz könnyű az Orbán rokont paterolni.Pista bácsi, ebbe beletörhet a bugylibicska könnyen.
kjkj945
2012. október 29. 11:16
Bekékül a bakukanol?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!