Selmeczi lemondatná a hajhúzgáló szocialistát

2012. október 09. 12:21

Munkahelyi zaklatásnak tartja a Fidesz azt az esetet, amikor – a jegyzőkönyv szerint – Józsa István a Malév-vizsgálóbizottság egyik májusi ülésén megrántotta a bizottsági főtanácsadó hölgy haját.

2012. október 09. 12:21

Selmeczi Gabriella napirend előtti felszólalásában felidézte, hogy egy közelmúltban nyilvánosságra került jegyzőkönyv szerint Józsa István a a Malév-vizsgálóbizottság májusi ülésén megrántotta Kubovicsné Borbély Anett bizottsági főtanácsadó haját. A Fidesz szóvivője az eset miatt lemondásra szólította fel az MSZP-s képviselőt, a Fidesz pedig rendkívüli házbizottsági ülését kezdeményez az ügyben. A párt a történteket munkahelyi zaklatásnak tartja, ami Selmeczi szerint a családon belüli erőszakhoz hasonlóan súlyos bűn.

Válaszában Soltész Miklós szociális államtitkár is arról beszélt, hogy ilyen képviselőnek nincs helye a parlamentben. Hozzátette ugyanakkor, hogy szerinte ez szokványos dolog a szocialistáktól.

Józsa István korábban tagadta a tetlegességet, szerinte a fideszes politikushölgy azon jajdult fel, hogy a testület házszabályellenesen járt el – írja a Hír24.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2012. október 09. 17:58
Elhiszi ezt valaki?Májusi történet,ejnye Szenáto Asszony,megint hazudik!
csenge
2012. október 09. 16:15
Én nem csak azért mondatnám le Józsát, mert bunkó, hanem mert szocialista. Egyre megy.
abraka
2012. október 09. 14:19
Én nem húznám meg sem Selmeczit sem a haját, de ha eltűnne a közéletből a mi kedves Kiflisemlmeczi Gabriellánk, akkor fogadásból, még a napi betevő piámról is lemondanék.
liberálzöld.
2012. október 09. 14:18
Ilyen alapon a fél Fidesz perelhetné a Selmecit, mert mindegyőjüknek meghuzogatta a fütyijét. Sőt!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!